Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Restaurang

Lunch

Kokboken_Siggesta_Gård_IMG_1861

Brunch

Kokboken_Siggesta_Gård_Delin_1205

Middag

Kokboken_Siggesta_Gård_IMG_3143

Vi jobbar för fullt med att ta fram nya härliga menyer för 2018. Inspiration från Donna Hay med fokus på det gröna och det gårdsnära. Vi tycker att det är härligt att du som gäst kan få känna dig som hemma när du kommer till oss och har valt att servera maten i stora fat på borden och anpassa för hela familjen. From februari drar vi också igång med våra Family Fridays  en AW för hela familjen. Vi tänker att ni åker direkt hit efter en veckas jobb, äter gott kopplar av, spelar spel framför brasan och de minsta barnen kan leka i vår barnhörna.

Lunch

Välkommen till gårdens hjärta – köket!

Vi har öppet varje vardag för lunch och alla helger och helgdagar för brunch eller a la carté.  Den 13 januari är det nypremiär för vår nya brunchbuffé. Vi lägger ut menyn här så snart den är klar men vi lovar att det kommer bli den bästa vi har haft! Boka bord redannu till premiären 13 januari. Den 3 februari kommer vi ha en provsmakningskväll  på vår nya a la carté och festmenyer mer information om detta och allt annat som händer på gården i vår kommer i vår aktivitetskalender.

 

Brunch

Vår goda brunchbuffé finns uppdukad varje lördag och söndag!

 

 

Buffén dukas upp som vanligt med 7 stationer med klassiska brunchrätter på vårt vis. Allt från våra egna cruncher och marmelader till bakat ägg & krispiga sallader. Barnen har en egen buffé med pannkakor med sylt och köttbullar med gräddsås. Dessertbuffén består av sötsaker, frukt och ostar med hembakta solrosbräck. Boka bord i restaurangen om du vill äta buffen. I Lounge serveras enklare rätter för den som bara vill ha något litet eller en god fika – välkomna!

 

 

Middag

Middag och kvällsöppet

Vi jobbar för fullt med våra nya menyer och from februari drar vi igång vårt nya koncept Family Fridays en AW för hela familjen. Håll ögonen öppna så presenterar vi det närmare när menyerna är klara.
Vi har öppet för á la carte fredagar och lördagar. Vår Lounge är öppen för enklare rätter på lördagar och söndagar till klockan 17.00.
Det går bra att boka bord på telefon på 08-562 80 100 eller maila på
restaurangen@siggestagard.se.
Är ni mer än 10 personer  förbokar ni mat och dryck kontakta
oss då via mail innan.
Nedan finns meny för nedladdning.

Siggesta Deli

”Må bra-delikatesser" ♥

Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården. Det mesta som säljs här är tillverkat av  våra kockar och bagare. Charlotte som ansvarar för smaker och innehåll är noga med att välja de bästa råvorna. Vår frukostcrunch innehåller varken vitt mjöl eller socker och i vår ketchup finns inga konstiga ämnen eller konserveringsmedel. Vi vill att du skall må bra av att äta det vi tillverkar helt enkelt. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design.

Vi tillverkar ett femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter.

Vill du bli återförsäljare till våra produkter?
Kontakta charlotte.stenhammar@siggestagard.se

Delin har öppet så länge kassorna är igång, dvs från 10:30 till 16:00 på vardagar samt 11:00 till 21:00 på helger.