Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Restaurang

Hos oss är den goda stämningen i fokus och vår matlagning är modern och rustik med inspiration från Australiensiska Donna Hay’s kokböcker med fokus på det gröna och det gårdsnära. Vi vill att du som gäst ska känna dig som hemma när du kommer till oss och har därför valt att servera maten i stora fat på borden och anpassa för hela familjen.

Vi serverar lunch, brunch och middag, en varm fika och goda snacks, oavsett tillfälle. I februari drar vi också igång med våra Family Fridays, en AW för hela familjen. Vi tänker att ni åker direkt hit efter en veckas jobb, äter gott, kopplar av, spelar spel framför brasan och låter de minsta barnen leka i vår barnhörna.

Brunch lördagar och söndagar mellan 11-15 325.-/ vuxen 90.-/barn 2-6 år 150.-/barn 7-15 år

Se våra menyer och boka bord hos oss.

Lunch

Kokboken_Siggesta_Gård_IMG_1861

Brunch

Kokboken_Siggesta_Gård_Delin_1205
Lunch

Välkommen till gårdens hjärta – köket!

På vardagar serverar vi lunch – det är sen gammalt! Vi har alltid lagat mat från grunden men det som är nytt för i år är att vi satsar ännu mer på grönt och nya spännande smaker.

Vi tar inte emot kontanter, men kort, swish och apple pay funkar alldeles utmärkt. Vi har öppet för lunch vardagar kl. 10.30-15.00, efter det serverar vi fika fram till kl. 16. Välkomna!

Brunch

Vår goda brunchbuffé finns uppdukad varje lördag och söndag!

Finns det något bättre på helgen än en långsam brunch? Ja, om du dessutom slipper diska. Brunchbuffén dukas upp som vanligt med 7 stationer med klassiska brunchrätter på vårt vis. Vi serverar allt från våra egna cruncher och marmelader till bakat ägg och krispiga sallader. Barnen har en egen buffé med pannkakor med sylt och köttbullar med gräddsås. Dessertbuffén består av sötsaker, frukt och ostar med hembakta solrosbräck. Boka bord i restaurangen om du vill äta buffen. I vår Lounge serveras enklare rätter för den som bara vill ha något litet eller en god fika – välkomna!

Middag

Middag och kvällsöppet

Vi jobbar för fullt med våra nya menyer och from februari drar vi igång vårt nya koncept Family Fridays – en AW för hela familjen.  Vi har även öppet för á la carte fredagar och lördagar och vår Lounge är öppen för enklare rätter på lördagar och söndagar till klockan 17.00.

Är ni mer än 10 personer vill vi att ni förbokar mat och dryck, kontakta
oss då via mail innan.

Siggesta Deli

”Må bra-delikatesser" ♥

Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården där det mesta som säljs är tillverkat av våra kockar och bagare. Charlotte som ansvarar för smaker och innehåll är noga med att välja de bästa råvorna då vi vill att du ska må bra av att äta det vi tillverkar helt enkelt. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design.

Vi tillverkar ett femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter.

Vill du bli återförsäljare till våra produkter?
Kontakta charlotte.stenhammar@siggestagard.se

Delin har öppet så länge kassorna är igång, dvs från 10:30 till 16:00 på vardagar samt 11:00 till 21:00 på helger.