Hotell
Alpackor
Siggesta By 2
Omklädningsrum
Vedeldad bastu
Siggesta Byhus 2
Röding
Smedjan Siggesta Gård
Smedjan
Utegym
Vi älskar djur

Välkommen hem till Siggesta Gård Värmdö
Alltid med omtanke och passion
för din trivsel

Vi värnar om och uppmuntrar till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet när du besöker oss. När miljön är vacker, servicen bra och maten välsmakande växer lusten att göra ett gott arbete. Här finns det möjlighet att fokusera, ta beslut, arbeta kreativt eller fira storslaget.
Vi har under flera år utvecklat gården till vad den är idag och vi älskar inredning och allt du ser i våra rum är handplockat med omsorg och noga utvalt.

Många är ju medvetna om hur bra vi mår av att vistas i naturen och att det finns till samband mellan hälsa, välbefinnande och natur. Våra gäster upplever att de blir mer kreativa
och kan tänka fritt i den miljön som är på gården. Här finns flera utomhusaktiviteter på gården allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning
Vi vill att det ska kännas lyxigt men avspänt hos oss och hoppas att du känner det. TV har vi aktivt valt bort och istället finns fina magasin och böcker att bläddra i.
I samtliga hus finns gemensamhetsutrymme för fortsatt umgänge efter middagen. Siggesta hotell består av fem fristående hus, 29 rum och 65 bäddar.
Du kan hyra ett eget hus för konferens och möten.
Vi har Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta By med plats för 18 deltagare.
Välkomna till oss på gården, vi lovar att du kommer att trivas.
Susanne Blomberg VD

Bokningsförfrågan

Vill Du jobba med oss?

Vi  är noga utvalda av: http://www.svenskamoten.se/siggesta_gard

Se mer om oss hos Eniro 

Mallorcaweekend


Mallorca och vinerna kommer till Siggesta. Lördag 25 mars får vi finbesök från Mallorcas äldsta vingård Bodega Ribas. Du får möljigheten att smaka några av de bästa vinerna från Mallorca med tillbehör som Sobrasada, ostar och paella. Denna helg lanserar Bodegas Ribas året rosévin som enligt producenten är det bästa de gjort. Boka redan nu en weekend med vinprovning, middag och övernattning.

Läs mer

Siggesta meny

Kroppkakor med brynt smör och rårörda lingon
Dagens lunch serveras mån - fre 11-15
från 105:- Välkomna!

Boka hel weekend från 500 kr per natt
08-562 80 120
Brunchbuffé lördagar och söndagar 11-15, 325:-

Läs mer och boka
Weekend
 Fantastiskt kväll med underbara gäster och som vanligt fantastisk personal på plats. Bodega Ribas var lyckliga över den höga stämningen , goda maten och självklart det goda vinet #ribasbodega#rosewine#siggestagard