Hotell
Boka bootcamp på Siggesta Gård
Smedjan Siggesta Gård
Siggesta Byhus 2
Äggsallad med rökt röding
Ponnyridning
Alpackor
Godisbutiken
Creme brulée
En äppelkrans
Aktiviteter
Tårta
Säg hej till vår get
Lax på kavring

Välkommen hem till Siggesta Gård Värmdö

Vi värnar om och uppmuntrar till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet när du besöker oss. När miljön är vacker, servicen bra och maten välsmakande växer lusten att göra ett gott arbete. Här finns det möjlighet att fokusera, ta beslut, arbeta kreativt eller fira storslaget. Vi har under flera år utvecklat gården till vad den är idag och vi älskar inredning och allt du ser i våra rum är handplockat med omsorg och noga utvalt.

Många är ju medvetna om hur bra vi mår av att vistas i naturen och att det finns till samband mellan hälsa, välbefinnande och natur. Våra gäster upplever att de blir mer kreativa och kan tänka fritt i den miljön som är på gården. Här finns flera utomhusaktiviteter på gården allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning
Vi vill att det ska kännas lyxigt men avspänt hos oss och hoppas att du känner det. TV har vi aktivt valt bort och istället finns fina magasin och böcker att bläddra i. I samtliga hus finns gemensamhetsutrymme för fortsatt umgänge efter middagen. Siggesta hotell består av fem fristående hus, 29 rum och 65 bäddar. Du kan hyra ett eget hus för konferens och möten. Vi har Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta By med plats för 18 deltagare.
Välkomna till oss på gården, vi lovar att du kommer att trivas.
Susanne Blomberg VD

Bokningsförfrågan

Vi  är noga utvalda av: http://www.svenskamoten.se/siggesta_gard

Se mer om oss hos Eniro 

Aktiva möten


Ge dig själv och dina kollegor en aktiv konferens. Vi erbjuder en möjlighet till fysisk aktivitet och frisk luft som vi tror kommer få många positiva effekter för dig som enskild deltagare med också för er som grupp. Boka en aktiv konferens på Siggesta Gård i vår.

Läs mer

Siggesta meny

Fläskytter med Macmyra & honungsBBQ
Fiskgryta med citron, vitlök och örter
Kroppkakor med svampbuljong och friterad kål
Dagens lunch serveras vardagar 10.30-14.00
Kvällsöppet lördagar
Läs mer och boka
Weekend
 Vi har många parkeringar och bakluckeloppis på söndagar #siggestagard#loppis