Hotell
Alpackor
Siggesta By 2
Omklädningsrum
Vedeldad bastu
Siggesta Byhus 2
Röding
Smedjan Siggesta Gård
Smedjan
Utegym
Vi älskar djur

Nytt år och nya möjligheter! Vi kommer att ha två nya fina konferensrum klara våren 2017
och till sommaren 2017 har vi också 10 nya hotellrum.

 

Välkommen hem till Siggesta Gård Värmdö

Vi värnar om och uppmuntrar till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet när du besöker oss. När miljön är vacker, servicen bra och maten välsmakande växer lusten att göra ett gott arbete. Här finns det möjlighet att fokusera, ta beslut, arbeta kreativt eller fira storslaget. Vi har under flera år utvecklat gården till vad den är idag och vi älskar inredning och allt du ser i våra rum är handplockat med omsorg och noga utvalt.

Många är ju medvetna om hur bra vi mår av att vistas i naturen och att det finns till samband mellan hälsa, välbefinnande och natur. Våra gäster upplever att de blir mer kreativa och kan tänka fritt i den miljön som är på gården. Här finns flera utomhusaktiviteter på gården allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning
Vi vill att det ska kännas lyxigt men avspänt hos oss och hoppas att du känner det. TV har vi aktivt valt bort och istället finns fina magasin och böcker att bläddra i. I samtliga hus finns gemensamhetsutrymme för fortsatt umgänge efter middagen. Siggesta hotell består av fem fristående hus, 29 rum och 65 bäddar. Du kan hyra ett eget hus för konferens och möten. Vi har Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta By med plats för 18 deltagare.
Välkomna till oss på gården, vi lovar att du kommer att trivas.
Susanne Blomberg VD

Bokningsförfrågan

Vill Du jobba med oss?

Vi  är noga utvalda av: http://www.svenskamoten.se/siggesta_gard

Se mer om oss hos Eniro 

Weekenderbjudande


Hyr en Herrgårdsflygel över helgen med dina vänner och familj. Ni får eget hus med 6 dubbelrum med egen dusch och toalett samt ett gemensamt rum för spel och härliga samtal. I trädgården utanför ligger badtunnan under äppelträden för er som vill lyxa till det lite extra.

Läs mer

Siggesta meny

Pepparrotskött med kokt potatis och morötter
Pocherad spätta med kaprismayo och kokt potatis
Bakad blomkål och pumpa med brynt smör
Dagens lunch serveras mån - fre 11-14 från 105:- Välkomna!

Boka hel weekend från 500 kr per natt
08-562 80 120
Vår brunchbuffé är åter första helgen i februari!

Läs mer och boka
Weekend
 Ost & vin #umgås#siggestagard#hotell#konferens#kickoff