Hotell
Boka bootcamp på Siggesta Gård
Smedjan Siggesta Gård
Siggesta Byhus 2
Alpackor
Creme brulée
En äppelkrans
Aktiviteter
Tårta
Säg hej till vår get
Lax på kavring
Röding och äggsallad
Röding
Ät och drick gott
Egen flygel
Spansk strömming
Tonfiskpizza
Fisktacos
Kycklingklubbor
Egen lammkorv
Rostad Vit Choklad

Höstlovstips- boka minisemester på gården

Välkommen hem till Siggesta Gård Värmdö

Vi värnar om och uppmuntrar till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet när du besöker oss. När miljön är vacker, servicen bra och maten välsmakande växer lusten att göra ett gott arbete. Här finns det möjlighet att fokusera, ta beslut, arbeta kreativt eller fira storslaget. Vi har under flera år utvecklat gården till vad den är idag och vi älskar inredning och allt du ser i våra rum är handplockat med omsorg och noga utvalt.

Många är ju medvetna om hur bra vi mår av att vistas i naturen och att det finns till samband mellan hälsa, välbefinnande och natur. Våra gäster upplever att de blir mer kreativa och kan tänka fritt i den miljön som är på gården. Här finns flera utomhusaktiviteter på gården allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning
Vi vill att det ska kännas lyxigt men avspänt hos oss och hoppas att du känner det. TV har vi aktivt valt bort och istället finns fina magasin och böcker att bläddra i. I samtliga hus finns gemensamhetsutrymme för fortsatt umgänge efter middagen. Siggesta hotell består av fem fristående hus, 29 rum och 65 bäddar. Du kan hyra ett eget hus för konferens och möten. Vi har Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta By med plats för 18 deltagare.
Välkomna till oss på gården, vi lovar att du kommer att trivas.
Susanne Blomberg VD

Bokningsförfrågan

Vi  är noga utvalda av: http://www.svenskamoten.se/siggesta_gard

Se mer om oss hos Eniro 

Aktiva möten


Lägg in ett eller flera träningspass i er nästa konferens hos oss. en aktiv konferens kan ge effekter som du inte får av en stillasittande dag. Bland annat så förbättras minnet och inlärningsförmågan . Vid fysisk aktivitet bildas nya hjärnceller i gyrus dentatus, en del av området, som är viktigt för just minne och inlärning.

Läs mer

Siggesta meny

Sej med kapris, oliver och tomat
Merguez med paprikamajonäs och potatissallad
Potatissoppa med fetaostsallad
Kvällsöppet fredagar o lördagar hela året
Dagens lunch serveras vardagar 10.30-14,
från 95:-

Vår populära brunch är tillbaka med nya härliga smaker, sliders på pulledbeef, fish tacos, cruncher och mycket mer- Välkomna! boka bord på 08-562 80 111
Boka weekend från 500 kr per natt
08-562 80 120
Läs mer och boka
Weekend
 Kvällsöppet fredag och lördag 21 #kvällsöppet#hotell#siggestagard