Herrgårdsboende

bokningsforfragan

Välkommen till Siggesta herrgårdsboende i Stockholms skärgård

Bjud med dina nära och kära på en mysig dag eller herrgårdsweekend på landet. Vår herrgård har två nyrenoverade flyglar med sex dubbelrum i varje. I flyglarna finns trevliga gemensamma utrymmen för umgänge. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av den vackra naturen. Vi har en vedeldad badtunna intill fårhagen som bokas i förväg och fina löparspår för den som vill röra lite på sig. Det är även väldigt nära till havet för den som vill ta ett havsbad eller hyra en båt i Stockholms skärgård. Här finns även fina hästar på gården för dig som älskar att rida, turen bokas i förväg. Större sällskap kan även hyra en egen herrgårdsflygel från lördag till söndag. Boendet inkluderar sex rum med 12 ordinarie bäddar i vardera flygel, samt ett gemensamt utrymme och en god frukost.

Boka er egen herrgårdsflygel

Det här erbjudandet är något utöver det vanliga som passar utmärkt vid lednings- och styrelsemöten eller när ni vill uppleva det där lilla extra.
Ni reser med helikopter från Gamla Stan och flyger över Stockholms Skärgård ut till oss på Siggesta Gård. Ni landar direkt i fårhagen och har sedan två minuters promenad till den vackra Herrgården. Ni har en egen flygel som rymmer både konferens och boende. Utöver detta har ni även tillgång till våra fina konferensrum. Naturligtvis ingår även helpension med tre rätters middag och tillgång till bastu samt badtunna.

Ni kan även hyra boende i herrgården vid större event som exempelvis konferens eller fest på gården.

För prisuppgift och bokning kontakta oss på boka@siggestagard.se eller ring 08-562 80 120

Bokningsförfrågan