Konferensrum

bokningsforfragan

Unika konferenslokaler för upp till 535 personer

lokalöversikt  

Vår största byggnad är Logen som gjorts om från säd- och maskinförvaring till fest- och konferenslokal. En spännande och annorlunda lokal med 14 meter i takhöjd. I den här lokalen kan ni låta fantasin flöda, vill ni sitta på höbalar eller sackosäckar?

Herrgården är fullt tekniskt utrustad och har två större konferensrum och två mindre styrelserum med intilliggande lounge, matsal och kök. Här konfererar ofta ledningsgrupper i behov av avskildhet och exklusivitet.

Nedanför Herrgården ligger Smedjan, här kan du boka sviten med plats för upp till 10 deltagare, med full exklusivitet och service. Inget är lämnat åt slumpen och med stort fokus på inredning är Smedjan en upplevelse snarare än en lokal.

Vårt senaste tillskott på konferenslokaler är Siggesta Byhus 2, med plats för möte för upp till 20 personer, och övernattning för 18 personer.

Vår sommarlokal Orangerietmed väggar och tak av glas, passar utmärkt för konferenser och möten upp till 40 personer. Bjud in dina deltagare till en annorlunda möteslokal bland oliv- och citronträd.

Prova ledarskapsträning på hästryggen – Siggestas unika mötesform!

Ring 08-562 80120 för mer information.

Oavsett vilken lokal ni väljer kommer ni att möta vår vänliga och hjälpsamma personal som ser till att er dag blir lite bättre än ni hade tänkt er.

Bokningsförfrågan