Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Alpackakonferens

     Oförglömliga möten

     Hur gör du för att ge deltagarna en oförglömlig konferensdag? Vårt tips är att de får närkontakt med gulliga alpackor mellan konferenspassen.  Ta med företaget på en alpackakonferens på Siggesta Gård och ta med er en naturupplevelse hem.

     8415

     Pelletspaus på konferensen

     Vill ni möta Yonne, Krille och Pilpintu på er konferensdag? De vill garanterat träffa er! I alpackahagen får ni en kåsa fylld med pellets och då kommer ni dessa ulliga och gulliga djur riktigt nära. De äter ur era händer och ni får också lära er mer om alpackor. En blick från deras stora ögon gör er dag och konferensen blir minnesvärd för deltagarna.

     • Ankomstkaffe med smörgås i vår mysiga Lounge
     • Lunch, serverad i Restaurang Ladugården
     • Hembakt fikabuffé på eftermiddagen med ost & marmelad i Loungen
     • Alpackamatning
     • Trerättersmiddag, serverad i Restaurang Ladugården
     • Övernattning i våra mysiga rum
     • Härlig frukostbuffé

     Pris från 2 645 kr/person (ord. pris 2 745 kr + alpackamatning värde 2000 kr/grupp), max 20 deltagare.

     Upplev mer av Siggesta

     Siggesta Gård är mer än en konferensanläggning. Siggesta Gård är en upplevelse som ni tar med er hem till vardagen. Det är avkoppling, naturupplevelser och ombonad omtänksamhet. Hos oss får gästerna känna sig som hemma. Våra aktiviteter har fokus på hållbarhet gällande livsstil, miljö och organisationer.

     Badtunna & bastu

     Vad kan passa bättre en kall dag än varma bad och avkopplande bastu. Lite chark, dricka och tilltugg så blir det ett härligt avslut på konferensdagen. Läs mer om badtunna & bastu

     Bastu Siggesta Gård
     Bastu-siggesta-low (15)

     Kallbad & eld

     När ni anländer till Siggesta Gård tar Lina by the bay med er på en skön promenad ner till havet tillsammans. Väl där tänder vi en eld och förbereder oss för att gå ut i vattnet. Läs mer om Kallbad & eld

     IMG_2689

     Outdoor Cooking

     Utomhusmatlagning med extra allt, laga middagen över öppen eld i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking.

     outdoor 2

     Konferens med odling

     Låt kollegorna och företaget delta det i hållbara arbetet med att odla i vår köksträdgård. Ni odlar tillsammans och företaget får ”sina” odlingslådor, som ni märker upp med företagets namn. En unik aktivitet för Siggesta Gård.

     Grönsaker

     Konferensrum

     Siggesta Gårds konferenslokaler är alla unikt inredda och med stark karaktär. Fårskinn, snygga inredningsdetaljer (som man helst vill ha hemma hos sig) och kanske till och med en vedspis i mötesrummet. Hos oss kan ni sätta på kaffepannan om kaffesuget är stort, blicka ut över fält, skog och ängar och njuta av den avkopplande lantliga miljön.

     Byhus 8 Siggesta Gård
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö

     Siggesta Hotell

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla 58 rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg,  gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner under fluffiga täcken och sköna kuddar.

     Huvudvägen där våra hus i Siggesta By ligger sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten. Vi har 58 rum och 140 bäddar.

     Nordhs dubbelrum Siggesta Gård Värmdö
     Byhus 6 hotellrum Siggessta Gård Värmdö
     Badrum hotell Siggesta Gård Värmdö

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena