Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Sensommar på Siggesta

     upp till 50% rabatt

     Njut av sensommaren hos oss på gården. Förläng semestern lite till med en weekend på hotell. Just nu har vi ett hotellerbjudande på logi + frukost.  Så sov gott i sköna sängar under fluffiga täcken och vakna upp på gården och njut av en härlig frukostbuffé.

     Boka in en natt eller två på vårt hotell. Nu har vi:

     • 30% rabatt om du bokar en natt
     • 50% rabatt om du bokar två.

     Datum för bokning t.o.m.  31 oktober, utvalda datum, begränsat antal rum.

     Pris från: 840 kr/person

     Sov gott hos oss

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Siggesta_NR6A8401
     Alpacka Siggesta Gård

     Aktiv eller avkopplande?

     Ta det lugnt och njut av livet på landet. Långpromenad i skogen, cykla MTB, mata våra gulliga alpackor, äta brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sitta och surra på uteserveringen, så går det alldeles utmärkt det också!

     Naturstranden

     Några kilometer längs en naturskön landsväg och stigar i skogen ligger vår avskilda naturstrand. Här kan ni ta ett dopp i havet och svalka er under varma sommardagar. Vill ni hyra SUP eller paddla kanot så kan ni boka det till er vistelse.

     Siggesta Naturstrand
     Köksträdgård Siggesta Gård Värmdö

     Restaurang Ladugården

     Närproducerat och hemlagat! Njut av din middag eller festmåltid lagad på gårdsnära mat – av våra engagerade och skickliga kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

     Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är Siggestas devis. Hjortköttet är vilt, jagat på gårdens marker och från den egna köksträdgården skördas ett ton härliga grönsaker och örter varje år. Vattnet i kranarna kommer från eget reningsverk. Från jord till bord!