Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Höstlov med aktivitetsband

     Bo på hotell på höstlovet

     Välkommen till Siggesta Gård, den perfekta platsen för dig som älskar att uppleva den svenska hösten på sitt bästa sätt. Beläget på den natursköna ön Värmdö, erbjuder vi ett prisvärt hotellpaket som ger dig en oförglömlig höstupplevelse.

     I höstliv med aktivitetsband ingår:

     • Boende på vårt hotell
     • Härlig frukostbuffé
     • Fri tillgång till våra utomhusaktiviteter
      • Äventyrsminigolf
      • Fotbollsgolf
      • Discgolf
      • Skogshinderbana

     Datum för bokning: 1-5 november

     Avkoppling och lugn

     Efter en dag fylld med höstliga äventyr kan du koppla av i vår mysiga lounge med en varm kopp te eller kaffe. Njut av den brasan i öppna spisen och få tid att umgås med familjen, barnbarn & vänner.

     Tips från oss!

     Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-5 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Sommar Siggesta Gård
     Siggesta_232A9728

     Sommarlov

     Siggesta Gård är den perfekta platsen för hela familjen. Med våra vackra omgivningar och många aktiviteter finns det alltid något att göra för alla. Varför inte vandra genom skogen för att upptäcka vår fantastiska natur? Ni kan boka ryggsäck med fika, så packar vi säcken åt er.

     Alla våra härliga utomhusaktiviteter är öppna efter väder. Utmana varandra i fotbolls-, disc- och äventyrsminigolf. Klättra i den kluriga Skogshinderbanan och ta en promenad genom barnvänliga Träsktrollens stig..  Efter en dag full av aktiviteter kan du och din familj koppla av i våra mysiga hotellrum. Vårt mål är att du och din familj ska känna er som hemma hos oss.

     Bastu & badtunnor

     Ta en avkopplande stund i bastun eller sjunk ner i en vedeldad badtunna. Varmt och skönt, gör gott för kroppen. Du kan boka privat bastu och/eller badtunna när du bor hos oss! Vill du ha ost, chark eller något att dricka så ordnar vi det. Maila oss för bokning och priser: reception@siggestagard.se

     Bastu Siggesta Gård
     frukost-jul-siggesta-gard (1)

     Ja till barn & hundar

     Siggesta Hotell är ett barn- och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, alpackamatning, djur, lekplats och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana!