Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Brunch

     Vällagad brunch på Värmdö

     Kom ut till Siggesta i helgen, här dukar vi upp en härlig brunch både lördag & söndag i vår mysiga Restaurang Ladugården. Vi lagar mat med hållbarhet i tanken – egenodlat & lokalproducerat som kompletteras med utvalda råvaror..

     Hotellrum Siggesta Gård Värmdö

     Övernattning med brunch

     Koppla av på hotellrummet, kryp ner mellan fluffiga lakan och sov ut på morgonen. Runt gården finns vandringsstigar, utegym och utomhusaktiviteterna är öppna när vädret tillåter. Boka tid för bastu för lite extra lugn och välmående.

     Pris från 1445 kr/person

     Helgbrunch

     Vår omtyckta brunch är väl värt ett besök till helgen. Här lagar kockarna brunchklassiker blandat med nytänk. Det serveras varma rätter och kalla sallader, röror och annat gott. Det finns gott om vegetariska rätter att välja på.
     Öppet kl. 11.00-15.00.

     Brunch helger Siggesta Gård

     BASTU & BADTUNNOR

     Ta en avkopplande stund i bastun eller sjunk ner i en vedeldad badtunna. Varmt och skönt, gör gott för kroppen. Du kan boka privat bastu och/eller badtunna när du bor hos oss! Vill du ha ost, chark eller något att dricka så ordnar vi det. Maila oss för bokning och priser: reception@siggestagard.se.

     Eller så har vi Skogsbastun att välja på. Här bokar man en plats under kvällen och det finns plats för upp till 10 personer. Skogsbastun lägger du till när du bokar rum.

     Bastu Siggesta Gård
     Mata alpackor Siggesta Gård Värmdö

     Tips från oss

     En lugn och sjön helg! Njut av livet på landet. Långpromenad i skogen. mata våra gulliga alpackor, äta god brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sjunka ner framför brasan med en kopp kaffe, så går det alldeles utmärkt det också!

     Siggesta Hotell

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar.

     Huvudvägen där våra hus i Siggesta By ligger sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Nordhs dubbelrum Siggesta Gård Värmdö
     Byhus 6 hotellrum Siggessta Gård Värmdö
     Badrum hotell Siggesta Gård Värmdö