Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Aktiviteter

Träning och hälsa - Hållbar livsstil

Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med fysisk aktivitet som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

Du blir uppringd av vår personliga tränings- och hälsocoach som tillsammans med dig lägger upp en plan för ert möte här hos oss.

Vi erbjuder även föreläsningar i kost och hälsa.


AKTIVITETSBAND

Här finns fler alternativ på härliga utomhusaktiviteter för den som vill röra på sig. Vi har en hinderbana i skogen, två fotbollsgolfsbanor och äventyrsgolf. Om du vill prova alla tre så erbjuder vi ett aktivitetsband.

BOOTCAMP

Varför inte köra ett Bootcamppass på eftermiddagen? BootCamp med  instruktör för upp till 50 personer. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

YOGA

Starta morgonen på bästa sätt med ett skönt yogaflow. Vi blickar inåt, fokuserar på andningen och att väcka vår kropp. 45 min. Minst 6 deltagare. Start senast kl 07.30 och passar utmärkt innan frukost.

CIRKELPASS UTOMHUS

En chans att ta ut dig och bli riktigt trött samtidigt som du får frisk luft! Vi jobbar igenom hela kroppen med övningar där du både använder kroppsvikten och redskap. 45 min. Minst 8 deltagare. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

CIRKELPASS INOMHUS FÖR KONTORSRÅTTOR

Stel nacke? Ont i ryggen? Framåtroterade axlar? Dålig hållning? Här ger vi er enkla övningar utan redskap att använda i vardagen. 30 min. Minst 8 deltagare.

LÖPNING I GRUPP, TEKNIK & EFFEKTIVITET

Vi analyserar löpsteg, pratar om löpteknik utifrån terräng och hur vi rör oss framåt på ett effektivt sätt. Alla pass går att anpassa efter gruppen då vi alltid har två tränare med. En som springer i täten och en som springer sist. 60 min. Förslagsvis innan frukost eller innan middag, då man kan vilja duscha efteråt.

Kommunikation och ledarskap – Hållbara organisationer

LÄR DIG TALA MED HÄSTAR

Att kommunicera med djur och inte minst hästar kräver tydlighet, upprepning, feedback och uthållighet. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning som kan hjälpa dig att bli tydligare i ditt ledarskap och tydligare i din kommunikation. Vi anpassar upplägg och innehåll efter just era önskemål och behov. Övningarna sker både från hästryggen och från marken.

Närproducerat och gårdsnära - Hållbar miljö

MATLAGNING MED EN MÄSTERKOCK

Här tillreder och avnjuter ni en meny komponerad av sommeliern och mästerkocken Ludvig Brydolf. Med lång erfarenhet av liknande event handleder Ludvig er genom matlagningen samt ger tips och trix på hur ni lyckas bättre i köket. När maten är färdiglagad slår ni er därefter till bords och avnjuter den tillsammans med utvalda drycker.

MAT OCH SMAKRESA

En omtyckt aktivitet för våra konferensgäster är matlagning med våra kockar. Vår köksmästare sätter ihop en mataktivitet tillsammans med er som anpassas efter gruppen, årstiden och intresse. Det kan vara matlagning, smakresa eller att lära sig olika tekniker.

ÖLPROVNING MED VÄRMDÖ BRYGGERI

I en ölprovning från Värmdö bryggeri leds ni genom deras sortiment av närproducerad hantverksöl. En övergripande genomgång av ölens historia och stilar ökar på ett lättsamt sätt förståelsen för drycken, vi pratar om vad som skiljer olika ölstilar, vad som ger dem dess unika egenskaper och hur man skall tänka när man väljer öl till maten.

Relax och välbefinnande

BASTU OCH BADTUNNA

Intill våra hagar i en fantastisk natur kan du koppla av i de vedeldade badtunnorna och ta ett skönt bastubad. Ni kan också boka in Yogainstruktör eller meditation i naturen.