Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med fysisk aktivitet som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

     Du blir uppringd av vår personliga tränings- och hälsocoach som tillsammans med dig lägger upp en plan för ert möte här hos oss.

     Vi erbjuder även föreläsningar i kost och hälsa.

     ENKLA PAKETET

     Väljer ni Konferens Enkel ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch,
     tvårättersmiddag och frukost.

     STANDARDPAKET

     I vårt standardpaket helpension ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch,
     trerättersmiddag och frukost.

     HELGPAKET

      Förmiddagsfika och eftermiddagsfika serveras i anslutning till konferenslokalen och lunchen intas i vår fina restaurang.
     I vårt helgpaket ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch, trerättersmiddag och frukost.
     Ni konfererar i eget hus i någon av våra unika konferenslokaler.

     LYXPAKET

     Vårt mest exklusiva konferenspaket innebär att ni har ett helt eget hus där ni kan jobba ostört.
     Förmiddagsfika och eftermiddagsfika serveras i anslutning till konferenslokalen och lunchen intas i vår fina restaurang. I vårt lyxpaket ingår logi i enkelrum,
     för- och eftermiddagsfika, lunch, trerättersmiddag och frukost.
     Ni konfererar i eget hus i någon av våra unika konferenslokaler.

     KONFERENSAKTIVITETER

     Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens”. För att få till en bra balans i er mötesdag hos oss leder vi er i tre olika pass där ni får testa yoga, löpning och bootcamp.

     Forskning säger att minne och inlärningsförmåga förbättras när du rör på dig. Även koncentrations- och simultanförmågan förbättras, bland annat genom att hormonet noradrenalin utsöndras – vilket ökar vakenheten och uppmärksamheten när blodcirkulationen ökar både i kroppen och hjärnan. Fysisk träning hjälper oss att ta bättre beslut, genom att kopplingarna mellan hjärnans omdömescentra och känslocentra stärks. Det gör att hjärnan i större grad kan välja vilka av våra impulsiva tankar som vi bör – eller inte bör – omsätta till handling. Har du orkat läsa ända hit kanske du redan är bra på att röra dig? Vi tror starkt på detta och har därför satt ihop ett paket med konferens, yoga, löpträning och bootcamp för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er dag – och av gården.

     Boka det här paketet om ni vill kombinera konferens med frisk luft och höjd puls. Då tror vi att ni får ut mer av er dag – och det bästa av gården.

     Alltid med omtanke och passion för din trivsel