Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Aktiviteter

TRÄNING OCH HÄLSA - HÅLLBAR LIVSSTIL

Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med fysisk aktivitet som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

Du blir uppringd av vår personliga tränings- och hälsocoach som tillsammans med dig lägger upp en plan för ert möte här hos oss.

Vi erbjuder även föreläsningar i kost och hälsa.


AKTIVITETSBAND

Här finns fler alternativ på härliga utomhusaktiviteter för den som vill röra på sig. Vi har en hinderbana i skogen, två fotbollsgolfsbanor och äventyrsgolf. Om du vill prova alla tre så erbjuder vi ett aktivitetsband.

BOOTCAMP

Varför inte köra ett Bootcamppass på eftermiddagen? BootCamp med  instruktör för upp till 50 personer. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

YOGA

Starta morgonen på bästa sätt med ett skönt yogaflow. Vi blickar inåt, fokuserar på andningen och att väcka vår kropp. 45 min. Minst 6 deltagare. Start senast kl 07.30 och passar utmärkt innan frukost.

CIRKELPASS UTOMHUS

En chans att ta ut dig och bli riktigt trött samtidigt som du får frisk luft! Vi jobbar igenom hela kroppen med övningar där du både använder kroppsvikten och redskap. 45 min. Minst 8 deltagare. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

CIRKELPASS INOMHUS FÖR KONTORSRÅTTOR

Stel nacke? Ont i ryggen? Framåtroterade axlar? Dålig hållning? Här ger vi er enkla övningar utan redskap att använda i vardagen. 30 min. Minst 8 deltagare.

LÖPNING I GRUPP, TEKNIK & EFFEKTIVITET

Vi analyserar löpsteg, pratar om löpteknik utifrån terräng och hur vi rör oss framåt på ett effektivt sätt. Alla pass går att anpassa efter gruppen då vi alltid har två tränare med. En som springer i täten och en som springer sist. 60 min. Förslagsvis innan frukost eller innan middag, då man kan vilja duscha efteråt.

KOMMUNIKATION OCH LEDARSKAP - HÅLLBARA ORGANISATIONER

LÄR DIG TALA MED HÄSTAR

Att kommunicera med djur och inte minst hästar kräver tydlighet, upprepning, feedback och uthållighet. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning som kan hjälpa dig att bli tydligare i ditt ledarskap och tydligare i din kommunikation. Vi anpassar upplägg och innehåll efter just era önskemål och behov. Övningarna sker både från hästryggen och från marken.

 

WALK AND TALK

Utveckla din grupp eller organisation genom ”Walt and Talk”
i naturskön utemiljö på Siggesta Gård

Vi blir mer kreativa och lugna när vi promenerar, som i sin tur ger en ökad kvalitet på samtalen och förhoppningsvis gör oss ännu mer idérika och lösningsorienterade. En stor fördel är även att komma bort från arbetsplatsen med de begränsningar eller förväntningar som kan finnas där.

Siggesta Gård erbjuder en vacker och rogivande utemiljö och är en perfekt plats för aktiviteten ”Walk and Talk” som enskild aktivitet eller som inslag under konferensen.
Tidsåtgång: ca 3 timmar

Till er hjälp har ni Cattis Olsén; processledare, coach och organisationskonsult som hjälper er se till att samtalen styr mot specifika mål och önskade lägen. Cattis har innan ni kommer till Siggesta Gård hjälpt er med en behovsanalys av innehållet.

 

DET NYA NORMALA

Det var längesedan som arbetslivet förändrades så mycket på så kort tid som nu – om det ens gjort det tidigare. Vår hjärna har just nu fullt upp med att förstå och hinna med.
Många arbetsgivare och medarbetare upptäcker såväl utmaningar som fördelar med dessa nya arbetssätt. Men vad behöver vara på plats i detta nya sätt att leda och kommunicera?
Alla behöver hänga med på redan för att få en förändrad syn på hur vi leder och organiserar arbetet, bygger nya team och anpassar till det som passar det ”nya normala”.

I den här föreläsningen får ni en kort resumé om vad som hänt i arbetslivet med kommunikationen och ledarskapet sedan Coronapandemin bröt ut. Vi tittar också in i vår hjärna för att se hur den tar sig an förändringar. Ni får också möjlighet att titta på er egen organisation och vad just ni behöver stärka för att ta er an dessa nya arbetssätt för att aktivt stärka innovationskraften hos ditt företag.
Tidsåtgång: 1-3 timmar beroende på önskat upplägg.

Föreläsare är Cattis Olsén; föreläsare, coach och förändringsledare med lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer i deras utvecklingsarbeten.

 

HYBRIDMÖTEN

Vi brinner för smart och effektiv kommunikation, oavsett om den är digital eller live. Vi utgår alltid ifrån syfte och effekt för att sedan designa, skapa och förpacka till engagerade kommunikation.
Tillsammans med Megasound erbjuder vi lösningen hybridevent/hybridmöte där ni samlar deltagarna både fysiskt och digitalt. Vi säkrar Corona-anpassade lokaler, teknik och tekniker anpassade för hybridmöten för upp till 100 personer på plats och obegränsat antal digitalt.
Vi erbjuder dessutom coachning och facilitering om ni önskar stöd i genomförandet av en hybridkonferens hos oss.

NÄRPRODUCERAT OCH GÅRDSNÄRA - HÅLLBAR MILJÖ

MATLAGNING MED EN MÄSTERKOCK

Här tillreder och avnjuter ni en meny komponerad av sommeliern och mästerkocken Ludvig Brydolf. Med lång erfarenhet av liknande event handleder Ludvig er genom matlagningen samt ger tips och trix på hur ni lyckas bättre i köket. När maten är färdiglagad slår ni er därefter till bords och avnjuter den tillsammans med utvalda drycker.

MAT OCH SMAKRESA

En omtyckt aktivitet för våra konferensgäster är matlagning med våra kockar. Vår köksmästare sätter ihop en mataktivitet tillsammans med er som anpassas efter gruppen, årstiden och intresse. Det kan vara matlagning, smakresa eller att lära sig olika tekniker.

ÖLPROVNING MED VÄRMDÖ BRYGGERI

I en ölprovning från Värmdö bryggeri leds ni genom deras sortiment av närproducerad hantverksöl. En övergripande genomgång av ölens historia och stilar ökar på ett lättsamt sätt förståelsen för drycken, vi pratar om vad som skiljer olika ölstilar, vad som ger dem dess unika egenskaper och hur man skall tänka när man väljer öl till maten.

Relax och välbefinnande

BASTU OCH BADTUNNA

Intill våra hagar i en fantastisk natur kan du koppla av i de vedeldade badtunnorna och ta ett skönt bastubad. Ni kan också boka in Yogainstruktör eller meditation i naturen.