Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Aktiviteter

Hållbara aktiviteter för dina konferenser

Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med aktiviteter som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

Hållbara organisationer

LEDARSKAP OCH KOMMUNIKATION MED MERA

Kombinera dina olika roller som chef, ledare och coach”Ett inspirationsseminarium på 1,5 timmar: Innehåll: Kommunikationsverktyg utifrån ett coachande förhållningssätt
Pris: 10.000 ex moms

6 vassa kommunikationsverktyg! “Kommunicera rätt och frigör tid”En workshop på 3,5 timmar: Innehåll: Teori samt praktiska övningar, ett verktyg i taget, för ”att känna på” och få en förståelse för hur man skapar commitment som frigör tid och ger nya resultat.Pris: 20.000 ex moms

TEAMAKTIVITET MED SIGGESTA AKTIVITETER

Du behöver varken vara vältränad eller fotbollsintresserad våra aktiviteter Fotbollsgolf, Äventyrsgolf, Discgolf och Skoghinderbanan ingår alla i vårt aktivitetsband. 
Att avsluta en hel dags stillasittande med  teambuilding utomhus är en perfekt icebreaker innan middagen. Ni kan vara upp till 150 personer ute på banorna samtidigt  och alla kan vara med på sina egna villkor..

TALA MED HÄSTAR

Att kommunicera med djur och inte minst hästar kräver tydlighet, upprepning, feedback och uthållighet. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning som kan hjälpa dig att bli tydligare i ditt ledarskap och tydligare i din kommunikation. Vi anpassar upplägg och innehåll efter just era önskemål och behov. Övningarna sker både från hästryggen och från marken.

DISCPROFIL WORKSHOP

Vi jobbar med de olika kommunikationsstilarna i fokus. Vilka är ni på er arbetsplats? Hur föredrar ni att kommunicera och hur får man den röde målfokuserade att stanna upp och få med sig den gröna inkännande? Är det möjligt att få den gula kreativa egensinniga att samarbeta med den långsamma, noggranna blå? Vi gör roliga övningar som uppmärksammar gruppen på de olika kommunikationsstilarna och vilken betydelse de har för den gemensamma kulturen.

– en lättsam övning där vi jobbar med steriotyper.

Vill ni ha en mer djupgående analys och en professionell Discprofil så gör vi det också. Vi utgår från syftet och ni bestämmer nivå.

Hållbar livsstil

BADTUNNA & BASTU

Intill våra hagar i en fantastisk natur kan du koppla av i de vedeldade badtunnorna och ta ett skönt bastubad. Ni kan också boka in Yogainstruktör eller meditation i naturen.

LÖPARSKOLA

Vi analyserar löpsteg, pratar om löpteknik utifrån terräng och hur vi rör oss framåt på ett effektivt sätt. Alla pass går att anpassa efter gruppen då vi alltid har två tränare med. En som springer i täten och en som springer sist. 60 min. Förslagsvis innan frukost eller innan middag, då man kan vilja duscha efteråt.

MOBILITY MORNING/YOGA

Starta morgonen på bästa sätt med ett skönt yogaflow. Vi blickar inåt, fokuserar på andningen och att väcka vår kropp. 45 min. Minst 6 deltagare. Start senast kl 07.30 och passar utmärkt innan frukost.

BOOTCAMP

Varför inte köra ett Bootcamppass på eftermiddagen? BootCamp med  instruktör för upp till 50 personer. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

Hållbar miljö

OSTPROVNING MED RINDÖ OSTMAKERI

En omtyckt aktivitet för våra konferensgäster är matlagning med våra kockar. Vår köksmästare sätter ihop en mataktivitet tillsammans med er som anpassas efter gruppen, årstiden och intresse. Det kan vara matlagning, smakresa eller att lära sig olika tekniker.

SMAKA PÅ Siggesta DELI 

Provsmaka våra egna och andra lokala produkter i Siggesta Deli.
Byt ut förrätten mot denna aktivitet som också innehåller skörd från den egna köksträdgården vid tillgång .

Under perioden april till juli kan ni dessutom vara med och odla i vår köksträdgård. Läs mer om detta under våra konferensaktiviteter.

ÖLPROVNING MED VÄRMDÖ BRYGGERI

I en ölprovning från Värmdö bryggeri leds ni genom deras sortiment av närproducerad hantverksöl. En övergripande genomgång av ölens historia och stilar ökar på ett lättsamt sätt förståelsen för drycken, vi pratar om vad som skiljer olika ölstilar, vad som ger dem dess unika egenskaper och hur man skall tänka när man väljer öl till maten.

MATLAGNING FRÅN GRUNDEN

Här tillreder och avnjuter ni en meny komponerad av våra duktiga kockar. Med lång erfarenhet av liknande event handleder Ludvig er genom matlagningen samt ger tips och trix på hur ni lyckas bättre i köket. När maten är färdiglagad slår ni er därefter till bords och avnjuter den tillsammans med utvalda drycker.

Outdoorcooking

Matlagningen sker utomhus och ni lagar maten på gjutjärnspannor, grill och över öppen eld.
Vi tillhandahåller alla råvaror, dryck, grill, gjutjärnspannor, gasolkök,porslin, bestick och övrig utrustning till matlagningen.
Vid regn finns alternativ att äta under tak i ett tält.