Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Aktiviteter

     Hållbara aktiviteter för dina konferenser

     Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med aktiviteter som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

     Hållbara organisationer

     ODLA MERA 

     Forskarnas sju skäl till odling
     1. Du får träning
     2. Du får en effektiv antistressbehandling.
     3. Din psykiska hälsa ökar.
     4. Du blir mindre utsatt för hjärtsjukdomar.
     5. Du får ett starkare immunförsvar.
     6. Du blir mindre utsatt för demenssjukdomar.
     7. Du får nyttig och näringsrik mat.

     Nu kan du boka in en odlingsaktivitet hos oss med sina kollegor. Hör av dig så berättar vi mer

     Boka konferens med workshop vid vår naturstrand

     Vill ni passa på att få frisk luft och en magisk miljö på er konferens så rekommenderar vi att ni isamband med eftermiddagsfikat
     tar en walk and takt till vår naturstrand där vi förberesder för en eftermiddagsworkshop.

     Hör av dig så berätter vi mer

     WALK AND TALK

     Vi blir mer kreativa och lugna när vi promenerar, som i sin tur ger en ökad kvalitet på samtalen och förhoppningsvis gör oss ännu mer idérika och lösningsorienterade. En stor fördel är även att komma bort från arbetsplatsen med de begräsningar eller förväntningar som kan finnas där.

     Siggesta Gård erbjuder en vacker och rogivande utemiljö och är en perfekt plats för aktiviteten ””Walk and Talk” som enskild aktivitet eller som inslag under konferensen.
     Tidsåtgång: ca 3 timmar.

     Till er hjälp har ni Cattis Olsén; processledare, coach och organisationskonsult som hjälper er att se till att samtalen styr mot specifika mål och önskade lägen. Cattis har innan ni kommer till Siggesta Gård hjälpt er med en behovsanalys av innehållet.

     TALA MED HÄSTAR

     Att kommunicera med djur och inte minst hästar kräver tydlighet, upprepning, feedback och uthållighet. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning som kan hjälpa dig att bli tydligare i ditt ledarskap och tydligare i din kommunikation. Vi anpassar upplägg och innehåll efter just era önskemål och behov. Övningarna sker både från hästryggen och från marken.

     Hållbar livsstil

     BADTUNNA & BASTU

     Intill våra hagar i en fantastisk natur kan du koppla av i de vedeldade badtunnorna och ta ett skönt bastubad. Ni kan också boka in Yogainstruktör eller meditation i naturen.

     LÖPARSKOLA

     Vi analyserar löpsteg, pratar om löpteknik utifrån terräng och hur vi rör oss framåt på ett effektivt sätt. Alla pass går att anpassa efter gruppen då vi alltid har två tränare med. En som springer i täten och en som springer sist. 60 min. Förslagsvis innan frukost eller innan middag, då man kan vilja duscha efteråt.

     MOBILITY MORNING/YOGA

     Starta morgonen på bästa sätt med ett skönt yogaflow. Vi blickar inåt, fokuserar på andningen och att väcka vår kropp. 45 min. Minst 6 deltagare. Start senast kl 07.30 och passar utmärkt innan frukost.

     BOOTCAMP

     Varför inte köra ett Bootcamppass på eftermiddagen? BootCamp med  instruktör för upp till 50 personer. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

     Hållbar miljö

     BUSHCRAFT

     Höstkonferens med övernattning och 4 timmars överlevnadsaktivitet på Stora Löknäsholmen.  Ni möts upp på Siggesta Gård för fika och introduktion av dagen 
     Kl 11.00 avgår båt  till Stora Löknäsholmen precis utanför vår naturstrand. Väl där så får ni lära er samarbeta och överleva i naturen  och laga lunch över öppen eld.
     Ca 16.00 båt tillbaka till Siggesta Gård för middag och övernattning.

     OSTPROVNING MED RINDÖ OSTMAKERI

     En omtyckt aktivitet för våra konferensgäster är matlagning med våra kockar. Vår köksmästare sätter ihop en mataktivitet tillsammans med er som anpassas efter gruppen, årstiden och intresse. Det kan vara matlagning, smakresa eller att lära sig olika tekniker.

     SMAKA PÅ Siggesta DELI 

     Provsmaka våra egna och andra lokala produkter i Siggesta Deli.
     Byt ut förrätten mot denna aktivitet som också innehåller skörd från den egna köksträdgården vid tillgång .

     Under perioden april till juli kan ni dessutom vara med och odla i vår köksträdgård. Läs mer om detta under våra konferensaktiviteter.

     ÖLPROVNING MED VÄRMDÖ BRYGGERI

     I en ölprovning från Värmdö bryggeri leds ni genom deras sortiment av närproducerad hantverksöl. En övergripande genomgång av ölens historia och stilar ökar på ett lättsamt sätt förståelsen för drycken, vi pratar om vad som skiljer olika ölstilar, vad som ger dem dess unika egenskaper och hur man skall tänka när man väljer öl till maten.

     MATLAGNING FRÅN GRUNDEN

     Här tillreder och avnjuter ni en meny komponerad av våra duktiga kockar. Med lång erfarenhet av liknande event handleder Ludvig er genom matlagningen samt ger tips och trix på hur ni lyckas bättre i köket. När maten är färdiglagad slår ni er därefter till bords och avnjuter den tillsammans med utvalda drycker.

     OUTDOOR COOKING

     Matlagningen sker utomhus och ni lagar maten på gjutjärnspannor, grill och över öppen eld.
     Vi tillhandahåller alla råvaror, dryck, grill, gjutjärnspannor, gasolkök,porslin, bestick och övrig utrustning till matlagningen.
     Vid regn finns alternativ att äta under tak i ett tält.