Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Aktiviteter

Hållbara aktiviteter för dina konferenser

Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med aktiviteter som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss.

Hållbara organisationer

HYBRIDMÖTEN

Vi brinner för smart och effektiv kommunikation, oavsett om den är digital eller live. Vi utgår alltid ifrån syfte och effekt för att sedan designa, skapa och förpacka till engagerade kommunikation.
Tillsammans med Megasound erbjuder vi lösningen hybridevent/hybridmöte där ni samlar deltagarna både fysiskt och digitalt. Vi säkrar Corona-anpassade lokaler, teknik och tekniker anpassade för hybridmöten för upp till 100 personer på plats och obegränsat antal digitalt.
Vi erbjuder dessutom coachning och facilitering om ni önskar stöd i genomförandet av en hybridkonferens hos oss.

“DET NYA” är här för att stanna
Föreläsning/seminarium om ledarskap och kommunikation i det ”nya normala”.

 Det var längesedan som arbetslivet förändrades så mycket på så kort tid som nu-om det ens gjort det tidigare. Vår hjärna har just nu fullt upp med att förstå och hinna med.
Många arbetsgivare och medarbetare upptäcker såväl utmaningar som fördelar med dessa nya arbetssätt. Men vad behöver vara på plats i detta nya sätt att leda och kommunicera?
Alla behöver hänga med på resan för att få en förändrad syn på hur vi leder och organiserar arbetet, bygger nya team och anpassar till det som passar det ”nya normala”. 
I den här föreläsningen får ni en kort resumé om vad som hänt i arbetslivet med kommunikationen och ledarskapet sen Coronapandemin bröt ut. Vi tittar också in i vår hjärna för att se hur den tar sig an förändringar. Ni får också möjlighet att titta på er egen organisation och vad just ni behöver stärka för att ta er an dessa nya arbetssätt för att aktivt stärka innovationskraften hos ditt företag.

Föreläsare är Cattis Olsén coach och förändringsledare med lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer i deras utvecklingsarbeten.
Tidsåtgång:1–3 timmar beroende på önskat upplägg.

WALK AND TALK

Vi blir mer kreativa och lugna när vi promenerar, som i sin tur ger en ökad kvalitet på samtalen och förhoppningsvis gör oss ännu mer idérika och lösningsorienterade. En stor fördel är även att komma bort från arbetsplatsen med de begräsningar eller förväntningar som kan finnas där.

Siggesta Gård erbjuder en vacker och rogivande utemiljö och är en perfekt plats för aktiviteten ””Walk and Talk” som enskild aktivitet eller som inslag under konferensen.
Tidsåtgång: ca 3 timmar.

Till er hjälp har ni Cattis Olsén; processledare, coach och organisationskonsult som hjälper er att se till att samtalen styr mot specifika mål och önskade lägen. Cattis har innan ni kommer till Siggesta Gård hjälpt er med en behovsanalys av innehållet.

TALA MED HÄSTAR

Att kommunicera med djur och inte minst hästar kräver tydlighet, upprepning, feedback och uthållighet. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning som kan hjälpa dig att bli tydligare i ditt ledarskap och tydligare i din kommunikation. Vi anpassar upplägg och innehåll efter just era önskemål och behov. Övningarna sker både från hästryggen och från marken.

LEDARSKAP OCH KOMMUNIKATION MED MERA

Kombinera dina olika roller som chef, ledare och coach”Ett inspirationsseminarium på 1,5 timmar: Innehåll: Kommunikationsverktyg utifrån ett coachande förhållningssätt
Pris: 10.000 ex moms

6 vassa kommunikationsverktyg! “Kommunicera rätt och frigör tid”En workshop på 3,5 timmar: Innehåll: Teori samt praktiska övningar, ett verktyg i taget, för ”att känna på” och få en förståelse för hur man skapar commitment som frigör tid och ger nya resultat.Pris: 20.000 ex moms

Hållbar livsstil

BADTUNNA & BASTU

Intill våra hagar i en fantastisk natur kan du koppla av i de vedeldade badtunnorna och ta ett skönt bastubad. Ni kan också boka in Yogainstruktör eller meditation i naturen.

LÖPARSKOLA

Vi analyserar löpsteg, pratar om löpteknik utifrån terräng och hur vi rör oss framåt på ett effektivt sätt. Alla pass går att anpassa efter gruppen då vi alltid har två tränare med. En som springer i täten och en som springer sist. 60 min. Förslagsvis innan frukost eller innan middag, då man kan vilja duscha efteråt.

MOBILITY MORNING/YOGA

Starta morgonen på bästa sätt med ett skönt yogaflow. Vi blickar inåt, fokuserar på andningen och att väcka vår kropp. 45 min. Minst 6 deltagare. Start senast kl 07.30 och passar utmärkt innan frukost.

BOOTCAMP

Varför inte köra ett Bootcamppass på eftermiddagen? BootCamp med  instruktör för upp till 50 personer. Förslagsvis innan middag efter avslutad konferens, då man blir lite smutsig och kan vilja duscha efteråt.

Hållbar miljö

BUSHCRAFT

Höstkonferens med övernattning och 4 timmars överlevnadsaktivitet på Stora Löknäsholmen.  Ni möts upp på Siggesta Gård för fika och introduktion av dagen 
Kl 11.00 avgår båt  till Stora Löknäsholmen precis utanför vår naturstrand. Väl där så får ni lära er samarbeta och överleva i naturen  och laga lunch över öppen eld.
Ca 16.00 båt tillbaka till Siggesta Gård för middag och övernattning.

OSTPROVNING MED RINDÖ OSTMAKERI

En omtyckt aktivitet för våra konferensgäster är matlagning med våra kockar. Vår köksmästare sätter ihop en mataktivitet tillsammans med er som anpassas efter gruppen, årstiden och intresse. Det kan vara matlagning, smakresa eller att lära sig olika tekniker.

SMAKA PÅ Siggesta DELI 

Provsmaka våra egna och andra lokala produkter i Siggesta Deli.
Byt ut förrätten mot denna aktivitet som också innehåller skörd från den egna köksträdgården vid tillgång .

Under perioden april till juli kan ni dessutom vara med och odla i vår köksträdgård. Läs mer om detta under våra konferensaktiviteter.

ÖLPROVNING MED VÄRMDÖ BRYGGERI

I en ölprovning från Värmdö bryggeri leds ni genom deras sortiment av närproducerad hantverksöl. En övergripande genomgång av ölens historia och stilar ökar på ett lättsamt sätt förståelsen för drycken, vi pratar om vad som skiljer olika ölstilar, vad som ger dem dess unika egenskaper och hur man skall tänka när man väljer öl till maten.

MATLAGNING FRÅN GRUNDEN

Här tillreder och avnjuter ni en meny komponerad av våra duktiga kockar. Med lång erfarenhet av liknande event handleder Ludvig er genom matlagningen samt ger tips och trix på hur ni lyckas bättre i köket. När maten är färdiglagad slår ni er därefter till bords och avnjuter den tillsammans med utvalda drycker.

OUTDOOR COOKING

Matlagningen sker utomhus och ni lagar maten på gjutjärnspannor, grill och över öppen eld.
Vi tillhandahåller alla råvaror, dryck, grill, gjutjärnspannor, gasolkök,porslin, bestick och övrig utrustning till matlagningen.
Vid regn finns alternativ att äta under tak i ett tält.