Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Hållbar miljö, hållbara möten och hållbar livsstil

     Konferenslokaler

     Unika lokaler för alla möten och events

     Vår största byggnad är Logen som gjorts om från säd- och maskinförvaring till fest- och konferenslokal. En spännande och annorlunda lokal med 14 meter i takhöjd. I den här lokalen kan ni låta fantasin flöda.

     Herrgården är fullt tekniskt utrustad och har två större konferensrum och två mindre styrelserum med intilliggande lounge, matsal och kök. Här konfererar ofta ledningsgrupper i behov av avskildhet och exklusivitet.

     Nedanför Herrgården ligger Smedjan, här kan du boka sviten med plats för upp till 10 deltagare, med full exklusivitet och service. Inget är lämnat åt slumpen och med stort fokus på inredning är Smedjan en upplevelse snarare än en lokal.

     Munken är en upprustad gammal lagerlokal som stått på gården sedan 1800 talet och som vi nu gjort om till unik möteslokal utöver allt du som konferensdeltagare kan förvänta dig. Huset kan hyras exklusivt för bara din grupp och rymmer då 100 deltagare i två fina rum.

     Vårt senaste tillskott förutom Munken är Siggesta Byhus 2 och 6, med plats för möte för upp till 20 personer, och övernattning för 24 personer.

     Vår sommarlokal Orangeriet,med väggar och tak av glas, passar utmärkt för konferenser och möten upp till 40 personer. Bjud in dina deltagare till en annorlunda möteslokal bland oliv- och citronträd.

     Vår godaste lokal Glass och Godisbutiken rymmer 14 personer runt det vackra träbordet

     munken232A1700[1]

     STORA & LILLA MUNKEN

     Den gamla Munken eller Munkkällaren som den också kallas har källarvalv från 1500-talet som man kan se genom Munkens golv. Rummen har bevarats i en gedigen karaktär med hemtrevliga detaljer. Förutom att lokalen är optimal för unika möten så rekommenderar vi också att man lägger till en aktivitet som vinprovning med mingel i dessa fina lokaler.

     STORA MUNKEN
     Biosittning: 80
     Öar: 60
     Middagsittning: 60
     Mingel: 100

     LILLA MUNKEN
     Biosittning: 30
     Öar: 36
     Middagsittning: 36
     Mingel: 40
     Styrelsesittning: 16

     Smedjan_Konferens_Boende_Siggesta_Gård_web0131_b_1000x666

     SMEDJAN

     Smedjan är en unik konferenslokal för den lilla gruppen med utsikt över det vackra träsket med djurlivet utanför fönstret. För de som vill ha avskildhet och lugn rekommenderar vi att man hyr hela huset med 9 bäddar och eget konferensrum – konferenspaket Lyx.

     Styrelsebord: 8-10

     1129

     LOGEN

     Logen är inredd med egen karaktär och känsla och rymmer upp till 700 personer, en läktare som tar 535 och plats för 300 matgäster. Lokalen har egen bar, intilliggande loft och entréhus som kan agera grupprum men framförallt finns här även en stor scen med tillhörande teknik och backstageområden. Rymden och flexibiliteten i den här lokalen gör att den passar utmärkt för heldagsaktiviteter, event, kvällsarrangemang, stora företag men också för TV-inspelningar och fotograferingar.

     Biosittning; 525 + 100
     Skolsittning: 200
     Öar: 140

     Middagssittning: 350
     Mingel: 600

     Siggesta Byhus 2

     BYHUS 2 & 6

     För er som sover över i Byhus 2 eller 6 finns möjlighet att boka husens egna konferensrum i direkt anslutning till ert boende. Vi rekommenderar då Konferenspaket Lyx.

     Styrelsesittning: 20

     9666low

     SALONGEN

     En magnifik lokal i vår Herrgård som rymmer mellanstora grupper som vill ha en exklusiv känsla och miljö att arbete ostört i.

     Biosittning: 40
     Skolsittning: 30
     Styrelsesittning: 24
     U-bord: 18
     Öar: 24
     Middagsittning: 55

     Detalj Globetrotter

     GLOBETROTTER

     En av de mest stilrena lokalerna i vår vackra Herrgård med utsikt över gården.

     Biosittning: 30
     Skolsittning: 20
     Styrelsesittning: 12
     U-bord: 16

     Ryska rummet

     RYSKA RUMMET

     Ett intimt och ombonat rum i Herrgården för den mindre gruppen som vill ha en lugn och stillsam miljö.

     Styrelsesittning: 8

     0026low

     OSTINDISKA RUMMET

     Ett rum inspirerat av resor till Ostindien på 1700-talet. Rummet är intimt och inrett som ett hem.

     Styrelsesittning: 8

     Orangeriet

     ORANGERIET

     Orangeriet vår medelhavsinpirerade lokal med stora glaspartier, fikon och olivträd i vackra rostiga plåtkrukor. Lokalen passar bäst för den som vill ha en avslappnad mötesform eller workshop. Ljuset flödar in i lokalen från både fönster och tak och ger ett skönt ljus och energi till mötesdeltagarna.

     Biosittning: 80
     Skolsittning: 36

     Öar: 36
     Middagssittning: 65
     Mingel: 160

     glass och gott

     GLASS OCH GOTT

     Välkommen att konferera i vår godisbutik. Här finns plats för  14 personer vid det vackra träbordet.

     Middagssittning: 14
     Mingel: 30