Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Midsommar

     Hotellpaket med midsommarmeny

     Att spendera din midsommar på ett hotell och avnjuta en riktigt vällagad middag är en utmärkt idé för den som söker en festlig sommarkväll. På Siggesta Gård kan du uppleva precis detta, då vi bjuder på en härlig midsommarhelg med aktiviteter och en somrig meny i Restaurang Ladugården.

     Siggesta Gård är beläget på en naturskön plats på Värmdö, omgivet av vacker natur och en lugn miljö. Här kan du koppla av och njuta av den vackra omgivningen samtidigt som du upplever en midsommarkväll på ett bekvämt och avslappnat sätt.

     Under midsommarhelgen erbjuder Restaurang Ladugården en speciell gårdsnära midsommarmeny med välkomponerade rätter, inspirerad av traditionella midsommarrecept. Dessutom finns det möjlighet att välja till en passande dryck för att komplettera smakupplevelsen.

     Förutom maten kan ni utmana varandra i olika aktiviteter under helgen, såsom fotbolls-, äventyrs, och discgolf, skogshinderbana, alpackamatning eller kanske padel? Kanske sätta ihop en trekamp på familjen? Under midsommarhelgen kommer det finnas ponnyridning för våra yngre gäster med hästar från Stall Siggesta. Ni kan även ta en vandra i den vackra omgivningen, eller bara koppla av och njuta av den lugna atmosfären på gården. En promenad bort ligger vår naturstrand för den som vill ta ett dopp.

     Kom på midsommarafton och bo på vårt mysiga hotell och avnjut en somrig midsommarlunch eller en god sommarmiddag i Restaurang Ladugården.

     Midsommar Siggesta Gård

     Hotellerbjudande - midsommarlunch

     Boka in en mysig midsommarvistelse på vårt hotell.  I våra mysiga boutique-rum kryper ni ner mellan täcken från Mille Notti och fluffiga kuddar. I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder finns att upptäcka och gårdens breda utbud av aktiviteter finns att välja på.

     I hotellpaketet ingår

     • Midsommarlunch, buffé i Restaurang Ladugården
     • Övernattning i våra mysiga hotellrum
     • Frukostbuffé uppdukad i Loungen

     Pris från 1.845 kr/person (del i dubbelrum)
     Datum för bokning 23-25 juni

     Hotellerbjudande - midsommarmiddag

     Boka in en mysig midsommarvistelse på vårt hotell.  I våra mysiga boutique-rum kryper ni ner mellan täcken från Mille Notti och fluffiga kuddar. I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder finns att upptäcka och gårdens breda utbud av aktiviteter finns att välja på.

     I hotellpaketet ingår

     • Trerätters midsommarmeny
      • Matjesfilé med ägg, potatis, brynt smör, gräslök
      • Helbakad ryggbiff mde, pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, rosmarinbakade cocktailtomater
      • Jordgubbsbakelse med sockerkaka doppad i Carlshamns Flaggpunsch, jordgubbar, grädde
     • Barn 3-14 år beställer en varmrätt från barnmenyn
     • Övernattning i våra mysiga hotellrum
     • Frukostbuffé uppdukad i Loungen

     Pris från 1.945 kr/person (del i dubbelrum)
     Datum för bokning 23-24 juni

     Midsommar

     Sov gott hos oss

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Siggesta_NR6A8401
     Hotellrum Siggesta Gård Värmdö
     glamping
     Aktiviteter

     Aktiv eller avkopplande?

     Ta det lugnt och njut av livet på landet. Långpromenad i skogen, cykla MTB, mata våra gulliga alpackor, äta brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sitta och surra på uteserveringen, så går det alldeles utmärkt det också!

     Naturstranden

     Några kilometer längs en naturskön landsväg och stigar i skogen ligger vår avskilda naturstrand. Här kan ni ta ett dopp i havet och svalka er under varma sommardagar. Vill ni hyra SUP eller paddla kanot så kan ni boka det till er vistelse.

     Siggesta Naturstrand
     Kokboken_Siggesta_Gård_IMG_3143

     Restaurang Ladugården

     Närproducerat och hemlagat! Njut av din middag eller festmåltid lagad på gårdsnära mat – av våra engagerade och skickliga kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

     Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är Siggestas devis. Hjortköttet är vilt, jagat på gårdens marker och från den egna köksträdgården skördas ett ton härliga grönsaker och örter varje år. Vattnet i kranarna kommer från eget reningsverk. Från jord till bord!

     Midsommarbuffé

     Vill ni börja dagen med en härlig midsommarlunch som serveras uppdukat på buffén? Både på midsommarafton och midsommardagen går det att boka bord till lunch.

     restaurang-ladugarden-siggesta-gard (5)