Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Siggesta at Home

     Utvalda inredningsdetaljer, lokala delikatesser och hållbart hantverk

     Ta med en del av Siggesta hem! Butiken är fylld med noga utvalda produkter att ta hem, ge bort eller njuta av på matbordet. Butiken är öppen alla dagar när restaurangen är öppen.

     IMG_1023-2

     Hållbart hantverk

     Siggesta at Home fylls på med nya produkter, alla noga utvalda. Hållbart är ledordet både gällande material och tillverkning. Återvunna produkter eller återvunna material.

     Krukor, glas, skärbrädor, lyktor och mycket mer finns att välja på i vår shop. Inspireras av inredningen och ta med dig en del av Siggesta hem.

     Siggesta Butik

     Julpresent? Tips!

     Dags att ge personalen en fin och omtyckt julpresent? Eller en uppskattad lärare som behövs hyllas lite extra? Våra julkorgar från Siggesta at Home är personliga med utvalda delikatesser från lokala producenter. Ring eller maila oss om ni vill göra en större beställning, så förbereder vi lådorna.

     Kokboken_Siggesta_Gård_Delin_2565

     Siggesta Deli

     Hos oss hittar du lokalt inspirerade delikatesser, många tillverkas i vårt kök och bageri. När du besöker oss nästa gång kan du löpa med dig god crunch i olika smaker, vår populära ketchup ellre vårt luftiga solrosbräck. Listan är lång.

     Ta med dig en del av Siggesta Gård-känslan hem!

     Siggesta@home

     Lokala produkter

     I shopen finns produkter från våra kära grannar här på Värmdö. Lokala producenter som tillverkar delikatesser och godsaker med stor kunskap, kvalitet och på ett hållbart sätt.