Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Grusväg som leder upp till skog

     WALK AND TALK

     Boka en faciterad Wal and Talk så bjuder vi på lokalhyran resten av dagen.

     Vi blir mer kreativa och lugna när vi promenerar, som i sin tur ger en ökad kvalitet på samtalen och förhoppningsvis gör oss ännu mer idérika och lösningsorienterade. En stor fördel är även att komma bort från arbetsplatsen med de begräsningar eller förväntningar som kan finnas där.

     Siggesta Gård erbjuder en vacker och rogivande utemiljö och är en perfekt plats för aktiviteten ”Walk and Talk” som enskild aktivitet eller som inslag under konferensen.
     Tidsåtgång: ca 3 timmar.

     Till er hjälp har ni Cattis Olsén; processledare, coach och organisationskonsult som hjälper er att se till att samtalen styr mot specifika mål och önskade lägen. Cattis har innan ni kommer till Siggesta Gård hjälpt er med en behovsanalys av innehållet.