Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Boule & Rosé

     Sommarfeeling på konferensen

     Det finns inget bättre sätt att avsluta en hektisk konferensdag än med en avkopplande och rolig aktivitet utomhus. Och vad kan vara mer somrigt än en omgång boule med ett kallt glas rosé?

     Att spela boule är en trivsam aktivitet som passar för alla. Det är också ett utmärkt sätt att umgås med kollegorna och ha kul tillsammans och reflektera över dagens händelser. När kvällssolen börjar sänka sig är det dags att packa upp boulekloten och börja spela. Ljudet av metall som träffar metall, skratt och glada tillrop kommer att fylla luften och skapa en härlig stämning.

     Så nästa gång du ska planera en konferens eller ett företagsevenemang, överväg att avsluta dagen med en omgång boule och skåla i rosé eller alkoholfri must från Värmdö Musteri. Det kommer att bli en uppskattad upplevelse för alla deltagare!

     Boule och rosé Siggesta Gård

     Ingår i Boule & Rosé

     Nästa gång ni kommer till Siggesta Gård på konferens eller kickoff, boka in våra boulebanor. Vi har två stycken utanför Restaurang Ladugården och en utanför Orangeriet.

     • Bouleklot
     • Boulebana
     • Rosévin eller alkoholfritt alternativ, 1 glas med påfyllning
     • Salta snacks

     250 kr/person exkl. moms.

     Upplev mer av Siggesta

     Siggesta Gård är mer än en konferensanläggning. Siggesta Gård är en upplevelse som ni tar med er hem till vardagen. Det är avkoppling, naturupplevelser och ombonad omtänksamhet. Hos oss får gästerna känna sig som hemma. Våra aktiviteter har fokus på hållbarhet gällande livsstil, miljö och organisationer.

     Köksträdgård Siggesta Gård
     Boule och rosé Siggesta Gård
     Boule och rosé Siggesta Gård

     Konferensrum

     Siggesta Gårds konferenslokaler är alla unikt inredda och med stark karaktär. Fårskinn, snygga inredningsdetaljer (som man helst vill ha hemma hos sig) och kanske till och med en vedspis i mötesrummet. Hos oss kan ni sätta på kaffepannan om kaffesuget är stort, blicka ut över fält, skog och ängar och njuta av den avkopplande lantliga miljön.

     Byhus 8 Siggesta Gård
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö

     Siggesta Hotell

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla 58 rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg,  gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar. Vi har 58 rum och 140 bäddar.

     Hotell Siggesta Gård Värmdö
     Byhus 8 enkelrum Siggesta Gård hotell Värmdö

     BADTUNNA & BASTU

     Vad kan passa bättre en kall dag än varma bad och avkopplande bastu. Lite chark, dricka och tilltugg så blir det ett härligt avslut på konferensdagen. Läs mer om badtunna & bastu

     Bastu-siggesta-low (18)

     Outdoor Cooking

     Utomhusmatlagning med extra allt, laga middagen tillsammans över öppen eld, mitt i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse att minnas hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking.

     outdoor 2

     Aktiv konferens

     Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens”. För att få till en bra balans i er mötesdag hos oss leder vi er i tre olika pass där ni får testa yoga, löpning och bootcamp. Läs mer om aktiv konferens.

     Träning_Aktiviteter_Siggesta_Gård_7783_2000x1333_tryck

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola
     ”Jag gillar att packa ryggsäcken och ta en fika vid stranden.”

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun
     ”Med natur och djur in på knuten är Siggesta en fantastisk miljö att få vara i.”

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena
     ”Outdoor Cooking – att tillsammans laga mat över öppen eld ute är en otrolig upplevelse. ”

     08-562 80 109