Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     FEST & BRÖLLOP

     Fest & bröllop
     på Siggesta Gård

     Skapa minnen för livet - få inspiration här

     Att ha hela huset fullt med gäster – det älskar vi och att få dela era stora stunder är ett uppdrag vi tar på största allvar.
     Vi lagar mat, arrangerar och bäddar för att ni ska trivas så bra som möjligt. Här kan ni skapa minnen för livet, och låta oss sköta allt det praktiska.

     Fest

     Vi tar din fest på största allvar och vill att det ska bli din bästa dag!
     Maten lagas självklart från grunden med stort fokus på grönt och nya spännande smaker.
     Vill du planera din fest hos oss så hjälper vi dig gärna med meny, Dj, utsmyckning av lokal, upplägg och projektledning.
     Vi har flera färdiga teman som vi vet blir väldigt bra och som har uppskattats av gäster genom åren.

     Bröllop

     På Siggesta Gård kan vi skräddarsy ert bröllop helt enligt era önskemål. Vi har haft många nöjda gäster genom åren och vår egen bröllopskoordinator är en mästare på att hitta ett upplägg som passar just er. Vi kan ordna allt från helikopterturer till unikt boende och hos oss kan du boka en alldeles egen herrgård. De många olika miljöerna gör att ni kan lägga kostnaden för dekor på något roligare, boka en visning av gården för att se alla möjligheter.

     Bröllop i Logen

     Det är en “sharingmiddag” med lantligt tema eller bondbröllop i Logen som passar för 80-300 personer

     Mingelfest i Orangeriet

     Mingelfest med “fingerfood” och DJ i Orangeriet för upp till 80 personer

     Extra allt i Herrgården

     Middag extra allt i Herrgården för max 50 personer

     Häng i Loungen

     Fest med buffé och bar i Loungen

     Boende

     Med fyra meter till tak och en härlig stor murad spis är vår svit i Smedjan en magisk plats för bröllopsnatten. I Smedjan finns också två dubbelrum för uthyrning. Bröllopssviten ingår vid bröllop från 60p med boende.

     Totalt har vi 39 rum med sammanlagt 89 bäddar på gården men vi samarbetar också med flera närliggande hotell så större sällskap är möjligt. Är ni en stor familj eller flera vänner så hyr vi ut en egen flygel som har 6 vackra dubbelrum och ett gemensamt utrymme. Perfekt för en svensexa eller möhippa och det går utmärkt att kombinera med en av våra populära aktiviteter.

     TIPS:
     Passa på att boka in vår bastu när ni bor hos oss!