Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Gårdskampen Siggesta

     Klurig teambuildingaktivitet

     Är ni redo att ta er an den tuffa livsstilen på landet? Denna tävling tar er med på en spännande resa genom bondens utmaningar under året. Ni kommer tävla i team och ställas inför prövningar som innefattar allt från sådd och höbärgning till ostprovning, höstjakt och vedstapling. Genom en kombination av praktiska övningar och kunskapstester kommer era färdigheter och kunskaper om livet på landet att sättas på prov. Har ni vad som krävs för att ta er an bondens utmaningar?

     Gårdskampen Siggesta

     Gårdskampen Siggesta

     Gårdskampen Siggesta är en rolig och spännande tävling där vi till slut korar de vinnande storbönderna.

     • LEKFULLT
     • SAMARBETE
     • KLURIGT
     • TÄVLING

     Pris: 595 kr/ person
     Minimipris: 9.900 kr
     Deltagare: 9 – 150 personer
     Tidsåtgång: 1,5 h

     Priser exkl. moms

     Upplev mer av Siggesta

     Siggesta Gård är mer än en konferensanläggning. Siggesta Gård är en upplevelse som ni tar med er hem till vardagen. Det är avkoppling, naturupplevelser och ombonad omtänksamhet. Hos oss får gästerna känna sig som hemma. Våra aktiviteter har fokus på hållbarhet gällande livsstil, miljö och organisationer.

     Konferensrum

     Siggesta Gårds konferenslokaler är alla unikt inredda och med stark karaktär. Fårskinn, snygga inredningsdetaljer (som man helst vill ha hemma hos sig) och kanske till och med en vedspis i mötesrummet. Hos oss kan ni sätta på kaffepannan om kaffesuget är stort, blicka ut över fält, skog och ängar och njuta av den avkopplande lantliga miljön.

     Byhus 8 Siggesta Gård
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö

     Siggesta Hotell

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla 58 rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg,  gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar. Vi har 58 rum och 140 bäddar.

     byhus8-hotellrum-siggesta-gard (13)
     Rum-4-siggesta-by

     BADTUNNA & BASTU

     Vad kan passa bättre en kall dag än varma bad och avkopplande bastu. Lite chark, dricka och tilltugg så blir det ett härligt avslut på konferensdagen. Läs mer om badtunna & bastu

     Bastu-siggesta-low (18)

     Outdoor Cooking

     Utomhusmatlagning med extra allt, laga middagen tillsammans över öppen eld, mitt i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse att minnas hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking.

     outdoor 2

     Buchcraft

     Bushcraft – en äventyrlig naturupplevelse. Samarbeta, lär er överleva i naturen och laga lunch över öppen eld. Läs mer om Buschcraft.

     Bushcraft Siggesta Gård

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola
     ”Jag gillar att packa ryggsäcken och ta en fika vid stranden.”

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun
     ”Med natur och djur in på knuten är Siggesta en fantastisk miljö att få vara i.”

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena
     ”Outdoor Cooking – att tillsammans laga mat över öppen eld ute är en otrolig upplevelse. ”

     Tel: 08-562 801 09