Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Happy Friday

     Avsluta veckan på bästa sätt

     En mysig fredagskväll med god mat, härlig stämning och inbjudande hotellrum. Visst låter det som en perfekt fredag? Kom till oss ute på landet, men endast cirak 40 minuter med bil från Stockholm City. Här får du en lugn och skön känsla, du känner dig som hemma.

     Hotellrum Siggesta Gård

     Happy Friday

     Avsluta veckan på bästa sätt – med en härlig kväll på Siggesta Gård. Vällagad middag serveras i vår mysiga Restaurang Ladugården. Sov gott i sköna sängar och vakna upp till vår goda frukostbuffé. Vi lagar mat med hållbarhet i tanken – egenodlat & lokalproducerat som kompletteras med utvalda råvaror.

     I hotellpaketet ingår

     •  Vällagad Happy Friday varmrätt
     • Övernattning i våra mysiga hotellrum
     • Härlig frukost i Loungen

     30% rabatt på mysigt fredagspaket. Pris från: 960 kr/person

     Meny

     Tre goda varmrätter finns att välja på i detta paket. Barnen väljer en varmrätt från barnmenyn.

     • Egenmald råbiff från Säby Gård, tryffelmajonnäs, picklad jordärtskocka, rostad lök, gruyère, smörgåskrasse & pommes frites
     • Moules frites, blåmusslor, vitt vin, grädde, schalottenlök, vitlök, persilja & pommes frites
     • Pumpa- och morotsrisotto, rostad pumpa, morotspuré, pumpakärnor, jordärtskockschips, parmesan
     Happy Friday Siggesta Gård
     Alpackamatning Siggesta Gård

     Tips från oss!

     Ta det lugnt på lördagen! Njut av livet på landet. Långpromenad i skogen. mata våra gulliga alpackor, äta brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sjunka ner framför brasan med en kopp kaffe, så går det alldeles utmärkt det också!

     Bastu & badtunnor

     Ta en avkopplande stund i bastun eller sjunk ner i en vedeldad badtunna. Varmt och skönt, gör gott för kroppen. Du kan boka privat bastu och/eller badtunna när du bor hos oss! Vill du ha ost, chark eller något att dricka så ordnar vi det. Maila oss för bokning och priser: reception@siggestagard.se

     Bastu Siggesta Gård