Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Erbjudanden

     Siggesta Hotell

     Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga ifrån eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?
     Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang, mycket frisk luft och avkoppling.
     Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vännerna eller kollegorna.
     Här kan du se våra paket och erbjudanden för vår hotellgäster eller gå direkt till bokningen via knappen nedan.

     Staycation på loven

     Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på 30% rabatt. 

     Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, fotbollsgolf, äventyrsgolf, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana!  Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Siggesta Glamping

     .Välkommen till Siggesta GLAMPING med fem fina supermysiga glampingtält i en sagolik miljö. Nära gården men helt omringad av en fantastisk natur. Glampingtältet har två sköna sängar med dunmadrasser och fluffiga täcken . Det finns plats för två extrasängar för barnen i de större tälten . Tälten har också en egen uteplats och i priset ingår frukost i vår lounge och tillgång till bastun 8-10 på morgonen. När ni vaknar kanta en promenad  vår naturstrand för ett bad eller en tur med våra familjekanoter….. hur mysigt?

     SOMMAROV

     Välkommen till Siggesta Gård på SOMMARLOV

     Siggesta Gård är perfekt plats för hela familjen att vara tillsammans . Siggesta hotell är ett barn och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, alpackamatning, djur, lekplats och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana!  Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-5 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Hyr en flygel

     Boka en flygel exklusivt till ert sällskap för 15 000kr per natt.

     Siggesta Hotell består av sex fristående byggnader varav två herrgårdsflyglar.  Flyglarna har 6 dubbelrum med egen dusch och toalett samt ett rum för gemensamt umgänge och tillgång till egen trädgård. De är populära att boka för ett fira födelsedagar, generationsträffar, kompisgäng och familjer. Flyglarna bokas oftast i god tid så vi tar endast emot bokningar via mail till dessa.  Till varje flygel hör förutom ett allrum eller kök för umgänge också en “egen” trädgård att vara i och spela kubb eller bara vara.

     SMEDJAN VÅR SVIT

     Boka smedjan med vänner eller familj.

     Siggestas gamla smedja är vårt mest exklusiva boende. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen som du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen. Sammanlagt finns här fyra bäddar.