Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Våra rum

     Känn dig som hemma

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     ENKELRUM

     Våra enkelrum är generösa och känns lika lyxiga som övriga rum på gården men  de är avsedda för en person. Sängen i rummet kommer från Milli Notti och är 140 cm bred.

     Nordhs enkelrum Hotell Siggesta Gård Värmdö
     siggesta232A1153
     Byhus 8 enkelrum Siggesta Gård hotell Värmdö

     DUBBELRUM

     Dubbelrummen finns i något av de vackra husen i Siggesta By. Sängarna går att arrangera isär som två 90 cm-sängar eller ihop som en 180 cm-säng.

     Nordhs dubbelrum Siggesta Gård Värmdö
     Byhus 6 hotellrum Siggessta Gård Värmdö
     cropped-cropped-Hotellrum_Detaljbild_1804.jpg

     DUBBELRUM MED TERRASS

     Dubbelrum med balkong innebär att ni har egen entré och uteplats framför ert rum. Alla uteplatser är möblerade så att ni kan sitta ute i solen och njuta av den vackra miljön. Vill man äta frukost på sin uteplats kan man hämta en take away-frukost från vår DELI och njuta av kaffet i morgonsolen.

     Badrum hotell Siggesta Gård Värmdö
     Dubbelrum med terrass SIggesta Gård
     Hotellrum Siggesta Gård Värmdö

     SVITEN SMEDJAN

     Perfekt som bröllopssvit eller för en familj. Siggestas gamla smedja är vårt mest exklusiva boende. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen som du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen. Sammanlagt finns här fyra bäddar, två vuxna + upp till två barn.

     smedjan-rum-3
     Svit Smedjan Siggesta Gård hotell
     Smedja_Siggesta_Gård_miljö_web0144_1000x1500

     FAMILJERUM

     Siggesta Gård är ett barnvänligt och hemtrevligt hotell, vår fantastiska miljö passar både för er med spring i benen och er som vill ta det lugnt. Här finns roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Våra stora familjerum har 3-4 bäddar, två vuxna + upp till två barn och är vackert inredda med familjen i åtanke. Rummen ligger en trappa upp i våra byhus.

     Familjerum
     Familjerum hotell Siggesta Gård Värmdö
     Familjerum hotell Siggesta Gård Värmdö

     HERRGÅRDSFLYGEL

     Vår herrgård har två vackra flyglar med sex dubbelrum i varje, ni kan boka en flygel privat åt ert sällskap. I flyglarna finns trevliga gemensamma utrymmen för umgänge. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av den vackra naturen, vi rekommenderar att även boka vår vedeldade badtunna. Boendet inkluderar sex rum med 12 ordinarie bäddar i vardera flygel, samt ett gemensamt utrymme och en god frukost.

     Pris 20.000 kr/flygel inkl. frukost.

     Drömmen om en egen Herrgård
     Rum i Södra flygeln
     sîdra-flygeln-kîk

     GLAMPING

     Välkommen till Siggesta GLAMPING två fina supermysiga glampingtält i en sagolik miljö.

     Nära gården men helt omringad av en fantastisk natur. Glampingtältet har två sköna sängar med dunmadrasser och fluffiga täcken samt en dubbelhängmatta för barnen. Tälten har också en egen uteplats och i priset ingår frukost i vår lounge och tillgång till bastun kl. 8.00-10.00 på morgonen. När ni vaknar kan ni låna cyklar och cykla ner till vår naturstrand för ett bad eller en tur med våra familjekanoter….. hur mysigt?

     Glamping Siggesta Gård Värmdö
     Glamping Siggesta Gård Värmdö
     Glamping Siggesta Gård Värmdö

     STÄLLPLATSER

     Välkommen till Siggesta Gård och 15 nya fina ställplatser. Gårdens restaurang och cafe har öppet dagligen, fredagar och lördagar har vi kvällsöppet. Påsk är den stora öppningshelgen då öppnar vårt Orangeri, Godisbutiken och alla våra utomhusaktiviteter. Du kan spela fotbollsgolf, äventyrsgolf, paddla SUP,Padel och mycket mer på gården. Det finns tre platser med el övriga är utan. Vi tillåter inte egen grill på ställplatsen utan hänvisar till någon av våra restauranger.

     Ställplatser Siggesta Gård
     Siggesta_232A9923
     Siggesta_232A9627-2