Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Våra rum

     Ett boutiquehotell med själ

     Vi brukar kalla vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – på gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat, med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Vi har enkelrum, dubbelrum, familjerum, villa och svit – och vi älskar inredning och vällagad mat. Välkommen!

     GLAMPING

     Välkommen till Siggesta GLAMPING två fina supermysiga glampingtält i en sagolik miljö. Nära gården men helt omringad av en fantastisk natur. Glampingtältet har två sköna sängar med dunmadrasser och fluffiga täcken samt en dubbelhängmatta för barnen. Tälten har också en egen uteplats och i priset ingår frukost i vår lounge och tillgång till bastun 8-10 på morgonen. När ni vaknar kan ni låna cyklar och cykla ner till vår naturstrand för ett bad eller en tur med våra familjekanoter….. hur mysigt?

     träsket

     Enkelrum

     Våra enkelrum är generösa och känns lika lyxiga som övriga rum på gården. Våra enkelrum är avsedda för en person. Sängen i rummet kommer från Milli Notti och är 140cm bred.

     siggesta232A1153

     Dubbelrum

     Dubbelrummen finns i något av de vackra husen i Siggesta By. Sängarna går att arrangera isär som två 90cm-sängar eller ihop som en 180cm-säng. Huvudvägen där våra hus i Siggesta By ligger sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     bild1-2

     Dubbelrum med terrass

     Dubbelrum med balkong innebär att ni har egen entré och uteplats framför ert rum. Alla uteplatser är möblerade så att ni kan sitta ute i solen och njuta av den vackra miljön. Vill man äta frukost på sin uteplats kan man hämta en take away-frukost från vår DELI och njuta av kaffet i morgonsolen.

     siggesta232A0948

     HERRGÅRDSFLYGEL

     Vår herrgård har två nyrenoverade flyglar med sex dubbelrum i varje, ni kan boka en hel flygel i paketet Villa. I flyglarna finns trevliga gemensamma utrymmen för umgänge. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av den vackra naturen, vi rekommenderar att även boka vår vedeldade badtunna. Boendet inkluderar sex rum med 12 ordinarie bäddar i vardera flygel, samt ett gemensamt utrymme och en god frukost.

     Drömmen om en egen Herrgård

     Familjerum

     Siggesta Gård är ett barnvänligt och hemtrevligt hotell, vår fantastiska miljö passar både för er med spring i benen och er som vill ta det lugnt. Här finns roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Våra stora familjerum har 3-4 bäddar och är vackert inredda med familjen i åtanke.

     Familjerum

     Familje- och bröllopssvit

     Siggestas gamla smedja är vårt mest exklusiva boende. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen som du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen. Sammanlagt finns här fyra bäddar.

     Smedja_Siggesta_Gård_miljö_web0144_1000x1500