Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Ställplatser

     Lantligt med naturupplevelser

     Välkommen till Siggesta Gård! Vi är glada över att kunna erbjuda 15 nya och fina ställplatser för husbilar. Under säsong har vi öppet dagligen och på fredagar och lördagar har vi kvällsöppet på vår restaurang och café. Dessutom kan du utforska vårt Orangeri, godisbutiken Glass & Gott och alla våra utomhusaktiviteter som fotbollsgolf, äventyrsgolf, paddling av SUP, padel och mycket mer på gården.

     Det finns tre platser med elanlutning, medan de övriga saknar el. Vänligen notera att vi inte tillåter egna grillar på ställplatsen, men vi hänvisar gärna till någon av våra restauranger där du kan njuta av god mat och dryck.

     Utöver detta har vi ett fantastiskt utegym, bastu, badstrand och vandringsleder runt knuten. Vi hoppas att du ska trivas hos oss på Siggesta Gård och att du får en minnesvärd vistelse. Välkommen till oss!

      

     Pris: 250 kr/natt, tillägg för el 200 kr

     ALPACKAMATNING

     Kom och mata våra mysiga alpackor! Två gånger om dagen har vi matningsrunda i hagen, förköp biljetter eller boka i receptionen.

     Alpaacka konferens Siggesta Gård Värmdö
     Alpackamatning Siggesta Gård Värmdö
     Tjej som håller i en fotboll
     Siggesta_232A9379

     AKTIVITETER

     Många roliga aktiviteter att välja på! Allt öppet efter när vädret tillåter. På gården har vi tre markerade vandringsleder och mountainbikeleder. Det finns en naturstrand med möjlighet att hyra SUP-bräda när det är säsong. Siggesta Gård bara väntar på att upptäckas av små äventyrare.

      Öppet dagligen från 9-16 och till 21 på fredagar och lördagar. Aktiviteterna är öppna när vädret tillåter.

     MIDDAGSTIPS

     Närproducerat och hemlagat i vår Restaurang Ladugården. Boka bord till kvällen och ät och dryck gott.  Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik. När du bokar tdin ställplats, kan du även lägga till bordsbokning och varmrätt från menyn, 250 kr/person. Barn 2-14 år beställer och betalar på plats i Restaurang Ladugården.

     Restaurang Ladugården - Siggesta Gård
     Restaurang Ladugården Siggesta Gård