Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Julbord på Siggesta Gård

     Hotellpaket

     Julfirandet på Siggesta Gård är lantligt, mysigt och välsmakande. Vi dukar upp Siggetas julbord på klassiskt vis i Restaurang Ladugården. Brasorna är tända och varma fårfällar värmer.

     Vårt julbord dukas upp med många vällagade rätter och tillbehör. På förrättsbordet serveras de kalla rätterna med goda sillar, lax och kallskuret. Det varma innehåller flera råvaror från gården och i samarbete med lokala producenter. Dessertbordet lämnar ingen missnöjd med godsaker, efterrätter och hembakade sötsaker. På Siggestas julbord finns en hel del vegetariska rätter. Vi lagar mat med hållbarhet i fokus!

     Datum för bokning fredagar & lördagar 1-22 december
     Pris för julbord vuxna: 695 kr, barn 3-14 år 195 kr.

     Pris med övernattning från: 1895 kr/person

     restaurang-ladugarden-siggesta-gard (27)

     Restaurang Ladugården

     Närproducerat och hemlagat! Njut av din middag eller festmåltid lagad på gårdsnära mat – av våra engagerade och skickliga kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

     Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är Siggestas devis. Hjortköttet är vilt, jagat på gårdens marker och från den egna köksträdgården skördas ett ton härliga grönsaker och örter varje år. Vattnet i kranarna kommer från eget reningsverk. Från jord till bord!

     Sov gott hos oss

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Siggesta_NR6A8401
     Julmarknad Siggesta Gård

     JULMARKNAD

     Bor du hos oss 9-10 december, så passa på att besöka vår uppskattade julmarknad. Gården fylls med hantverk, delikatesser och julstämning.