Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Kickoff i Logen

     Unikt & rustikt

     Logen är vår rymliga lokal som är perfekt för företagsaktiviteter, kickoffer och fester. Här upplever ni en unik miljö där högt i tak och en rustik ladugårdskänsla ger en avslappnad och inspirerande atmosfär. Att ha en företagsfest är ett fantastiskt sätt att stärka teamkänslan och främja gemenskapen på arbetsplatsen. Det ger också anledning att fira och ha kul tillsammans.

     Logen rymmer upp till 535 personer och med plats för upp till 300 gäster för en sittande middag. Varför inte starta med en dagkonferens och förlänga kvällen med en DJ för att skapa en oförglömlig upplevelse? Vi på Siggesta hjälper er med allt från mat och dryck till underhållning och aktiviteter för att skapa den perfekta festen för ert företag. Vi har även 58 mysiga hotellrum med boutiquekänsla där upp till 140 personer kan övernatta. För de som behöver åka hem på kvällen ordnar vi en gemensam buss till.

     Vi ser fram emot att välkomna er till Logen för en minnesvärd upplevelse som stärker teamkänslan och främjar gemenskapen på arbetsplatsen.

     logen-siggesta-gard (4)

     Event & fest i Logen

     Här kan ni arrangera allt från stora events och fester till inspirerande kickoffer och föreläsningar. Vi har all grundteknik på plats för att ni ska kunna hålla framgångsrika och minnesvärda evenemang. Logen är vår största lokal med en yta på 325 kvm och imponerande 14 meters takhöjd.

     I vårt paket ingår

     • 1 glas mousserande
     • Logen mellan 17.00 till kl. 01.00
     • Trerättersmiddag
     • Öppen ”Logebar” till kl. 01.00
     • Entréhuset som har ett härligt ljusinsläpp och lämpar sig utmärkt för mingel och fördrink

     Pris från 1.340 kr/person, min. 70 personer
     pris exkl. moms

     Dryckespaket

     Vi har satt samman ett dryckesförslag som är speciellt utformat för våra större grupper. Dryckerna är noggrant utvalda och anpassade efter säsongen och er meny, för att skapa en perfekt kombination mellan mat och dryck.

     Dryckespaket

     • 2 glas utvalt vin/öl
     • 1 st dryckesbiljett öl/vin/cider

     Pris från 357 kr/person, min. 70 personer
     pris exkl. moms

     Smakfull meny

     Siggesta Hotell

     Vårt hotell är mer än bara en plats att övernatta på – det är ett Boutique Hotell med själ. Vi brinner för inredning och har personligt inrett alla 58 rummen med omsorgsfullt utvalda detaljer för att skapa en hemtrevlig atmosfär. Varje rum har sin egen unika stil, form och färg, men det som alla rum har gemensamt är att det inte finns någon TV. Hos oss på Siggesta är syftet att ge våra gäster en möjlighet att koppla av och koppla bort från vardagens distraktioner.

     Från rummen kan ni njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar, som ger en rofylld känsla och en naturnära upplevelse. Vårt hotell har totalt 58 rum och 140 bäddar, vilket innebär att vi kan ta emot både mindre och större sällskap.

     Vi är övertygade om att vår passion för inredning och detaljer kommer att göra er vistelse hos oss minnesvärd. Kom och upplev Siggesta Hotell, och låt oss ta hand om er på bästa möjliga sätt.

     Logi & frukost, pris från
     1.750 kr/person i enkelrum
     1.350 kr/person i dubbelrum
     min. 70 personer, exkl. moms

     Byhus 6 hotellrum Siggessta Gård Värmdö
     Badrum hotell Siggesta Gård Värmdö

     Upplev mer av Siggesta

     Siggesta Gård är inte bara en vanlig konferensanläggning – det är en fullständig upplevelse som ni kommer att bära med er även efter att ni lämnar oss. Hos oss hittar ni allt ifrån avkoppling och naturupplevelser till omsorgsfull service och personlig gästfrihet. Vi strävar efter att våra gäster ska känna sig som hemma, och därför är varje detalj i vår verksamhet noga utvald för att ge en trivsam och bekväm upplevelse.

     Vårt program av aktiviteter fokuserar på hållbarhet gällande livsstil, miljö och organisationer, och vi är stolta över att kunna erbjuda en meningsfull och engagerande upplevelse för våra gäster. Oavsett om ni väljer att delta i våra aktiviteter eller bara koppla av och njuta av vår vackra omgivning, kan ni vara säkra på att ni kommer att lämna oss med minnen som varar livet ut.

     Konferens med odling

     Låt kollegorna och företaget delta det i hållbara arbetet med att odla i vår köksträdgård. Ni odlar tillsammans och företaget får ”sina” odlingslådor, som ni märker upp med företagets namn. En unik aktivitet för Siggesta Gård.

     Köksträdgård Siggesta Gård
     Köksträdgård Siggesta Gård Värmdö

     Siggesta Challenge

     Spännande aktivitet med utmaningar som passar alla. Banan består av sex olika aktiviteter, som segway, bågskytte, spikduell och skytte. Övningarnas innehåll kommer att sätta prov på gruppens tävlingsinstinkt, samarbetsförmåga och kreativitet.

     Siggesta Challange

     Outdoor Cooking

     Utomhusmatlagning med extra allt, laga middagen tillsammans över öppen eld, mitt i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse att minnas hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking.

     outdoor 2

     Gårdskampen

     Klarar ni av bondens hårda liv på gården?  Ni tävlar i lag och kommer få mäta er i prövningar som t.ex. sådd, höbärgning, ostprovning, höstjakt och vedstapling. Kombinerat med de praktiska övningar kommer era kunskaper om livet på landet att testas, har ni koll på er bondepraktika? Gårdskampen är en rolig och spännande tävling där vi till slut korar de vinnande storbönderna.

     Gårdskampen Siggesta

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena