Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Just nu söker vi

     5478

     Vi söker dig med passion för människor, service, närproducerade råvaror & hållbarhet.
     Vi behöver några glada, prestigelösa, lösningsorienterade klippor till vårt gäng.
     Hör av dig så berättar vi mer om tjänsterna.

     Välkommen med din ansökan till oss

     jobbahososs@siggestagard.se

     Jobbspåret

     Genom samarbete med det lokala näringslivet och ett undersökande arbetssätt i undervisningen ska eleverna ges möjlighet att utveckla sina kunskaper. Eleverna ska genom praktiska övningar och problembaserade uppgifter ges möjlighet att använda olika arbetsmetoder och finna lösningar för att arbeta med vaktmästari, fastighetsskösel och trädgård
     Syftet är att öka anställningsbarheten för nyanlända och eller personer som är arbetssökande och har andra utmaningar som gör det svårt att hitta en anstälning.
     Jobbspåret på Siggesta Gård utgår ifrån jobb som behöver utföras inom fastighetsskötsel/vaktmästeri, lokalvård, trädgård och housekeeping. Jobbspåret innebär en paketering av utbildning och insatser som gör arbetssökande anställningsbara. Jobbspåret är också flexibelt och anpassat efter individens behov och Siggesta Gård som arbetsgivares efterfrågan – allt för att uppå bästa resultat.