Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Vi söker härliga kollegor

     Kom och jobba med oss

     Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har på Siggesta, och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.

     Siggesta är så mycket mer än bara ett hotell, en konferensanläggning och en restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.

     Vi söker kollegor som vill vara en del av Siggesta men också har spetskompetens inom sitt arbetsområde. Under högsäsongen nyttjar man sin spetskompetens, men under vissa delar av året får man vara behjälplig med andra uppgifter. Om vinbären behöver skördas, hjälps vi åt!

     Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Vi tänker även på hållbarhet när det gäller vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning. Har du känsla för service, tycker om att få folk att känna sig välkomna och är intresserad av hotell- och restaurangbranschen? Hör av dig till oss!

     Jobba på Siggesta Gård
     Jobba på Siggesta Gård
     Jobba på Siggesta Gård

     Mer om Siggesta Gård

     Siggesta Gård är beläget på Värmdö mellan öppna åkrar och gröna skogar. Vi erbjuder 58 hotellrum i boutiquestil med totalt 140 bäddar. Alla rum är personligt inredda för att våra gäster ska känna sig som hemma. Vi har flera konferenssalar att erbjuda och vi arrangerar även events och aktiviteter för våra gäster.

     Många väljer att hålla sitt bröllop eller firande hos oss, och vår loge kan ta upp till 450 personer.

     Vi är också en destination som välkomnar alla familjer och barn. Här finns en mängd olika aktiviteter att välja mellan, såsom äventyrsgolf, skogshinderbana och frisbeegolf. Glöm inte bort våra fina djur heller, såsom alpackor, getter och höns.

     För den som inte har tillgång till bil finns det en egen busshållplats vid Siggesta Gård. SL-bussen till Slussen tar 42 minuter.