Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     PÅ GÅRDEN

     Alltid kul på gården

     Vi har roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar! Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana eller på äventyrsgolfen. Hos oss bor även höns, getter, hästar och missa inte att boka matning av våra fina alpackor.

     På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Utvalda datum kommer Lina by the Bay att erbjuda en utomhusaktivitet som tex vinterbad, baka över öppen eld. göra upp eld vid vår naturstrand, vandringar och mycket mer.

     Siggesta Hotell

     Boka tre nätter - betala för två

     Hotellmys 30% rabatt 

     Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på en natt. Då kan ni komma ut till oss, koppla ifrån och landa i lugnet på landet. Siggesta Gård är perfekt plats för hela familjen att vara tillsammans . Siggesta hotell är ett barn och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. På hotellet finns flera familjerum med 3-5 bäddar – avkopplande och mysigt inredda.