Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Djur & natur

     Välkommen ut i naturen

     Det finns flera vandringsleder och stigar runt gården för alla åldrar. På gården har vi tre utmarkerade vandringsleder och mountainbikeleder. Det finns en naturstrand med möjlighet att hyra SUP-bräda. Gården är omgiven av den vackra naturen, skogen, odlingsmarkerna och närheten till vatten vilket gör Siggesta Gård till en unik plats. Siggesta ek är ett naturminne och mäter i omkrets hela 868cm. Det gör eken till en av de allra största ekarna i Mälardalen och den hamnar på ungefär tolfte-femtonde plats bland kända svenska jätteekar i hela Sverige. Ingen vet riktigt hur gammal den här eken är, men gissningsvis är den runt 700 år gammal!

     Våra djur

     På gården bor höns, getter, hästar och fina alpackor och du kan se dem i deras hagar året runt. Vissa dagar har vi matningsrunda, ring gärna & fråga oss – tel: 08 562 801 00.
     Till sommaren får de besök från granngården, av våra får och lamm
     Ponnyridning och stallverksamheten på gården drivs av Stall Siggesta.

     Träsktrollens stig

     På vår barnsligaste stig hittar du gårdens troll, vi kallar den Träsktrollens stig. Stigen är som en sagovärld där du kan följa  med i den tillhörande Sagan om Träsktrollen,  eller fantisera själv! Här finns också ett troll som samlar på nappar för den som vuxit ifrån och flera bänkar att fika vid.
     Passa på att köpa med dig fika ut till stigen i restaurangen, delin eller orangeriet.
     Där finns också personal som kan visa vägen!