Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Utomhusaktiviteter

     Kul utomhus på Siggesta Gård

     Det finns många roliga aktiviteter att välja på när man besöker Siggesta Gård! Allt är öppet så länge vädret tillåter. På gården kan man hitta tre markerade vandringsleder och mountainbikeleder för den som vill ge sig ut på en aktiv upptäcksfärd. När säsongen tillåter finns också en naturskön strand där man kan hyra SUP-bräda och utforska vattnet.

     Siggesta Gård är en perfekt plats för små äventyrare att utforska. Vi har öppet dagligen från 9-16  och på fredagar och lördagar håller vi öppet till kl. 21. Aktiviteterna är öppna så länge vädret tillåter, så kom och njut av allt roligt utomhus på Siggesta Gård!

     Spelboden

     Nytt för i år är vår spelbod där man genom en app, Jobbs Pay, bokar och betalar sin spelutrustning. Här kan du köpa biljetter till:

     • Äventyrsgolf
     • Fotbollsgolf
     • Discgolf
     • Skogshinderbanan
     • Aktivitetsband för alla fyra ovanstående aktiviteter
     • Hyra av padelracket
     • Köp av padelbollar
     • Hyra SUP
     • Hyra Kanot

     Du laddar ner appen i förväg eller på plats, och sedan skannar du koder för att komma in i spelboden och där köpa de olika biljetterna.

     Länk till App Store för Apple.

     Länk till Google Play för Android.

     Skogshinderbana Siggesta Gård

     Priser

     en aktivitet

     Pris: Barn, 4-14 år, 80 kr, vuxen 110 kr

     Aktivitetsband

     Aktivitetsbandet gäller för 4 aktiviteter.
     Fotbollsgolf, äventyrsgolf, discgolf & skogshinderbanan
     Pris: Barn, 4-14 år, 150 kr, vuxen 200 kr

     Kanot/SUP

     500 kr/halvdag inkl. utrustning och flytväst

     Padel

     Vi har två dubbelbanor vid alpackahagen, de bokas via matchi.se.
     Vill du hyra racket kostar det 60 kr. Bollar kan du köpa hos oss, de kostar 100 kr.

     Äventyrsgolf

     På Siggesta Gård finns en fantastisk minigolfbana med 18 hål, där varje hål representerar en miniatyrversion av en byggnad eller ett föremål från Värmdös rika kulturhistoria. Under jakten på spiken kan du också lära dig en hel del om områdets historia och kultur. Vid varje hål finns en spelanvisning och en kort historia om just den miniatyr du ska spela dig igenom, över, under eller runt.

     Hos oss på minigolfbanan har du möjlighet att välja mellan två olika vägar att ta sig igenom varje hål – en röd och en grön. Röd bana är lite svårare och lämpar sig för vuxna, medan den gröna banan är lite lättare och passar perfekt för barn eller för nybörjare. Biljetter till minigolfen köper du enkelt i receptionen.

     Kom och spela på vår spännande minigolfbana och upptäck allt det historiska och kulturella som Värmdö har att erbjuda!

     Äventyrsgolf Siggesta Gård
     Tjej som håller i en fotboll

     Fotbollsgolf

     Fotbollsgolf är en sport som spelas med koncentration och vinnarskalle. På Siggesta Gård har vi två fina niohålsbanor som är anlagda som riktiga golfbanor, med bunkrar, dammar och hinder. Det finns både lätt och svår tee på några av hålen så att alla kan utmana varandra.

     För att lyckas i fotbollsgolf gäller det att tänka taktiskt, vara koncentrerad och inte överskatta sin förmåga att sparka långt och rakt. Hålen är från ca 20 meter och upp till 120 meter långa och alla har olika svårigheter som måste övervinnas innan bollen slås i hål. Kom ihåg att lämna dubbskorna hemma och undvik glidtacklingar! Du kan köpa biljetter i receptionen.

     Skogshinderbana

     Vi har byggt en hinderbana i skogen som består av ett antal aktiviteter med olika svårighetsgrader. Banan är belägen i en lummig skog där du och din familj, dina vänner eller ditt företag inte bara får spänning och rörelse utan också en naturupplevelse. För de minsta har vi byggt några kojor och älgar att klättra på, och vi vill gärna ha hjälp med att bygga fler kojor i skogen. För de äldre barnen och vuxna finns det även en parallellbana där ni kan utmana varandra. Biljetter köps i receptionen.

     Skogshinderbanan_Aktiviteter_Siggesta_Gård_web2106_1000x1500
     Discgolf Siggesta Gård

     Discgolf

     Framför er ligger en utmaning. Det må se lätt ut, men skenet bedrar. Känslan när ni hör rasslet när discen träffar korgen, den känslan kommer ni vilja uppleva igen – vi lovar! Discgolf är framför allt en nöjesaktivitet. Ta det lugnt, ha kul och håll uppsikt över andra som befinner sig på banan. Biljett köps i receptionen.

     Vår naturguide Lina

     Vår naturguide Lina har förkärlek till naturen. Hon lägger en stor del av sitt liv att vara ute i skog, mark och havet och med djur. Enligt henne kan man skapa det mesta av naturmaterial och därför brukar hon ha pysseldagar hos oss under loven. Då pysslar vi antingen utomhus eller inomhus med material vi hittar på marken.

     Lina arrangerar naturevents där hon tar med grupper ut i naturen på en vandring eller paddling (kajak eller på SUP-bräda) och lagar mat över eld eller stormkök. Matlagning är ett stort intresse hos henne och hon verkar tycka att allt går att laga och baka över eld. Passionen för att duka och dekorera och göra platsen till ett utomhusrum är lika stort som matlagningen.

     Detta är mycket uppskattat av både friluftsentusiasten och storstadsälskaren och Lina ser till att alla känner sig bekväma och delaktiga.

     Morgonkaffe med Lina
     220311_365_lina_eriksson_matlagning_0104

     Foto: Cykelfotografen

     Trollstigen_Siggesta_Gård_2389_2000x3000_tryck svart vit

     Träsktrollens stig

     På vår barnsligaste stig hittar du gårdens troll, vi kallar den Träsktrollens stig. Stigen är som en sagovärld där du kan följa  med i den tillhörande Sagan om Träsktrollen,  eller fantisera själv! Här finns också ett troll som samlar på nappar för den som vuxit ifrån och flera bänkar att fika vid.

     Passa på att köpa med dig fika ut till stigen i restaurangen, delin eller Orangeriet. Där finns också personal som kan visa vägen 🙂

     Ryggsäck med fika

     Vi packar en ryggsäck men fika och en karta över våra vandringsleder. I priset ingår termos med kaffe alternativt te, hembakt fralla eller bakverk för två personer. 150 kr/två personer

     Hästar_Siggesta_Gård_web1464_1000x666

     Ponnyridning

     Under loven och utvalda datum kommer Stall Siggesta erbjuda ponnyridning på shetlandsponnyn Blomma. Ponnyridningen kostar 75 kr och betalas via swish.

     För datum & frågor, läs på Stall Siggestas hemsida.

     Naturstranden

     Efter en promenad genom skogen når ni vår naturstrand. Här finns möjlighet till sköna bad, paddla SUP eller kanottur. Avkoppling, äventyr och härliga sommarupplevelser.

     SKOLPAKET

     Är ni en skolklass eller ett idrottslag som vill utmana varandra i våra aktiviteter? Boka då vårt skolpaket med aktiviteter, äventyr och korv, som ni grillar själva, samt festis. Detta paket är bokningsbart på vardagar.

     Aktivitetsband med tillgång till

     • Fotbollsgolf
     • Äventyrsgolf
     • Discgolf
     • Skogshinderbana
     • Trollstig
     • Minihinderbana
     • En korv
     • En festis

     220 kr/barn
     min. 10 personer

     Frågor? Kontakta oss: reception@siggestagard.se

     På äventyr

     Mountainbike, SUP & kanoter och padel

     Fler aktiviteter är öppna när det är säsong. Vi har tre olika banor för mountainbikes. Aktiviteten är kostnadsfri, välj vilket väder sompassar dig men tänk på att ni får ta med egna cyklar!

     Vid naturstranden kan man hyra SUP och kanot när det är säsong. Padelbanor finns vid alpackahagen och är också öppna när utesäsongen börjar.

     Bokningen öppnar när det blir varmare väder.

     Hotellpaket

     Staycation
     Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på 30% rabatt.

     Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, fotbollsgolf, äventyrsgolf, alpackamatning och mycket mer. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.