Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Summertime

     Hotellpaket med tvårätters middag

     Siggesta Gård är den ultimata platsen för en avkopplande hotellsemester på landet. Här kan du och din familj njuta av en sommarsemester med allt du behöver för en minnesvärd vistelse.

     Från det ögonblick du anländer kommer du att känna en fridfull atmosfär som omger dig. Den vackra lantgården ligger mitt i naturen och omges av grönska, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och ta det lugnt.

     För de som älskar att röra på sig, finns det massor av aktiviteter att välja mellan. Från härliga promenader i skogen och cykelturer på landsbygden, till lekfulla stunder i skogshinderbanan och sportiga utmaningar på minigolfbanan. För att inte tala om de gulliga djuren som finns på gården – en riktig höjdpunkt för barnen!

     Vill du ta ett dopp? En naturstrand ligger bara en promenad bort där du kan njuta av sol och hav.

     När magen kurrar, behöver du inte leta länge för att hitta god mat och fika. Restaurangen på Siggesta Gård erbjuder en varierad meny med lokala specialiteter och råvaror från gården själv. Och för de som vill ha en extra speciell upplevelse, finns det möjlighet att boka en lyxig svit för upp till fyra personer. Eller varför inte prova på glampingtälten för en ännu mer naturnära upplevelse?

     Sammanfattningsvis, oavsett vad du letar efter på din hotellsemester på landet, så kommer du att hitta allt du behöver på Siggesta Gård. Välkommen till en underbar vistelse på den svenska landsbygden!

     Datum för bokning 18-23 juni & 24 juni-13 augusti.

     personal-siggesta-gard (17)

     Hotellerbjudande

     Boka in en mysig sommarvistelse på vårt hotell. I paketet Summertime at Siggesta ingår en tvårättersmeny för vuxna, välj vilken förrätt och varmrätt som ni önskar. För barn ingår en valfri varmrätt från barnmenyn. Önskar de något annat går det att komplettera på plats.

     I våra mysiga boutique-rum kryper ni ner mellan täcken från Mille Notti och fluffiga kuddar. I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder finns att upptäcka och gårdens breda utbud av aktiviteter finns att välja på.

     I hotellpaketet ingår

     •  Tvårättersmeny, förrätt & varmrätt
     •  Barn 3-14 år beställer en varmrätt från barnmenyn.
     •  Övernattning i våra mysiga hotellrum
     •  Frukostbuffé uppdukad i Loungen

     Pris från 1665 kr/person

     Sov gott hos oss

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Siggesta_NR6A8401
     Alpacka Siggesta Gård

     Aktiv eller avkopplande?

     Ta det lugnt och njut av livet på landet. Långpromenad i skogen, cykla MTB, mata våra gulliga alpackor, äta brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sitta och surra på uteserveringen, så går det alldeles utmärkt det också!

     Naturstranden

     Några kilometer längs en naturskön landsväg och stigar i skogen ligger vår avskilda naturstrand. Här kan ni ta ett dopp i havet och svalka er under varma sommardagar. Vill ni hyra SUP eller paddla kanot så kan ni boka det till er vistelse.

     Siggesta Naturstrand
     Köksträdgård Siggesta Gård Värmdö

     Restaurang Ladugården

     Närproducerat och hemlagat! Njut av din middag eller festmåltid lagad på gårdsnära mat – av våra engagerade och skickliga kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

     Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är Siggestas devis. Hjortköttet är vilt, jagat på gårdens marker och från den egna köksträdgården skördas ett ton härliga grönsaker och örter varje år. Vattnet i kranarna kommer från eget reningsverk. Från jord till bord!