Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Stay at Siggesta

     Unna dig en mysig hotellövernattning

     Att unna sig själv är viktigt av flera anledningar.  Det kan minska stress och öka välbefinnandet. Sätt lite guldkant på tillvaron genom att boka in en mysig hotellhelg att se fram emot. En hållbar livsstil är när det är en balans mellan arbete och fritid och för att kunna koppla av är en hotellövernattning med god middag  den perfekta lösningen.

     Ta med dig någon du tycker om, kompisgänget, din partner eller släkten och checka in på Siggesta hotell.

     Bokningsbart fram till 17 juni och sedan från 18 augusti, utvalda dagar.

     restaurang-ladugarden-siggesta-gard (23)

     Hotellerbjudande

     Besök oss för en härlig övernattning framöver. I våra mysiga boutique-rum kryper ni ner mellan täcken från Mille Notti och fluffiga kuddar. I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder finns att upptäcka och gårdens breda utbud av aktiviteter finns att välja på.

     I hotellpaketet ingår

     •  Tvårättersmeny, förrätt & varmrätt
     •  Övernattning i våra mysiga hotellrum
     •  Frukostbuffé uppdukad i Loungen

     Pris från 1665 kr/person
     Bokningsbart: Utvalda datum fram till 18 juni och sedan åter från 12 augusti.

     Sov gott hos oss

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg. Men gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog och ängar. Ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar

     Huvudvägen, där våra hus i Siggesta By ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utegym, bastu och vandringsleder runt knuten.

     Siggesta_NR6A8401
     Alpackamatning Siggesta Gård

     Aktiv eller avkoppling?

     Ta det lugnt och njut av livet på landet. Långpromenad i skogen. mata våra gulliga alpackor, äta brunch eller utmana varandra i någon av våra utomhusaktiviteter. Hos oss finns det alltid något att göra och om man bara vill ta det lugnt, sjunka ner framför brasan med en kopp kaffe, så går det alldeles utmärkt det också!

     Bastu & badtunnor

     Ta en avkopplande stund i bastun eller sjunk ner i en vedeldad badtunna. Varmt och skönt, gör gott för kroppen. Du kan boka privat bastu och/eller badtunna när du bor hos oss! Vill du ha ost, chark eller något att dricka så ordnar vi det. Maila oss för bokning och priser: reception@siggestagard.se

     Bastu Siggesta Gård
     Köksträdgård Siggesta Gård Värmdö

     Restaurang Ladugården

     Närproducerat och hemlagat! Njut av din middag eller festmåltid lagad på gårdsnära mat – av våra engagerade och skickliga kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

     Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är Siggestas devis. Hjortköttet är vilt, jagat på gårdens marker och från den egna köksträdgården skördas ett ton härliga grönsaker och örter varje år. Vattnet i kranarna kommer från eget reningsverk. Från jord till bord!