Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Staycation

     Bo 3 nätter, betala för 2

     Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på en natt. Då kan ni komma ut till oss, koppla ifrån och landa i lugnet på landet. Siggesta Gård är uppskattad plats för hela familjen att vara tillsammans.  Det är det perfekta sättet att uppleva allt vi har att erbjuda och skapa minnen som varar livet ut. Vi ser fram emot att välkomna dig till Siggesta Gård!

     I Staycation ingår

     • Övernattning i våra mysiga hotellrum, bo 3 nätter – betala för två
     • Hotellfrukost i Loungen

     Pris från 2400 kr/person
     Boka din minisemester nu och njut av vårt speciella erbjudande: Bo hos oss i tre nätter och betala endast för två!

     Tips från oss!

     Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-5 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Sommar Siggesta Gård
     Siggesta_232A9728

     Sommarlov

     Snart är sommaren här!  Siggesta Gård är den perfekta platsen för hela familjen. Med våra vackra omgivningar och många aktiviteter finns det alltid något att göra för alla. Varför inte prova på en spännande SUP eller kanottur, bada vid naturstranden eller vandra genom skogen för att upptäcka vår fantastiska natur?

     Alla våra härliga utomhusaktiviteter är öppna på sommaren. Utmana varandra i fotbolls-, disc- och Äventyrsgolf. Klättra i den kluriga Skogshinderbanan och ta en svalkande glass i Glass & Gottbutiken.  Efter en dag full av aktiviteter kan du och din familj koppla av i våra mysiga hotellrum. Vårt mål är att du och din familj ska känna er som hemma hos oss.

     Bastu & badtunnor

     Ta en avkopplande stund i bastun eller sjunk ner i en vedeldad badtunna. Varmt och skönt, gör gott för kroppen. Du kan boka privat bastu och/eller badtunna när du bor hos oss! Vill du ha ost, chark eller något att dricka så ordnar vi det. Maila oss för bokning och priser: reception@siggestagard.se

     Bastu Siggesta Gård
     frukost-jul-siggesta-gard (1)

     Ja till barn & hundar

     Siggesta Hotell är ett barn- och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, alpackamatning, djur, lekplats och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana!

     Utflyktstips

     Gustavsbergs porslinsfabrik

     Gustavsbergs porslinsfabrik är en uppskattad utflykt. Njut av sommaren i Gustavsberg och besök den kända fabriken. Fabriksförsäljning finns för den som önskar.

     Gustavsbergs porslinfabrik

     Vaxholm-Rindö dagsutflykt

     Cirka 15 minuter från gården går Vaxholmsbåtarna mot Rindö och Vaxholm. Ta en skärgårdstur och upplev havet, mysiga Vaxholm och på Rindö finns omtyckta Ostmakeriet.

     Staycation Siggesta Gård

     Besök i storstan

     Från vår gårdsplan går SL-buss direkt in till Slussen. Det tar cirka 42 minuter. Väl här finns huvudstadens otroliga utbud av restauranger, museer, butiker och caféer.

     Staycation Siggesta Gård