På Siggesta Gård är vi övertygade om att alla har en viktig roll att spela i samhället. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där människor kan trivas, utvecklas och stanna länge. Sedan flera år tillbaka har vi engagerat oss i integrationsarbete, och 2018 fick vi glädjen att välkomna Regen som vår anställda vaktmästare.
Den 10 mars är premiären för CULINARY HOTEL AWARDS som Restaurangvärlden arrangerar, med ambitionen att lyfta maten och drycken på Sveriges hotell. Under sex månader har juryn besökt hotell från Ystad i söder till Riksgränsen i norr; stora och små, välkända och helt anonyma.
På Siggesta Gård fokuserar vi på hållbarhet och lokala samarbeten. För oss en självklarhet att inte bara servera våra gäster egenodlade grönsaker och kött från egen jakt, utan också att aktivt arbeta med lokala leverantörer. Detta gynnar företagsklimatet på Värmdö, främjar mer egenodling och skapar fler arbetstillfällen.
På Siggesta Gård är vi stolta över att odla våra egna grönsaker, örter och blommor. Vi strävar också efter att arbeta med så många lokala råvaror och produkter som möjligt i våra restauranger.
Vilket fantastiskt år det har varit! Vi på Siggesta Gård vill rikta ett stort tack till alla er som besökt oss och gjort året så minnesvärt.
I år gav vi en julgåva till stiftelsen Ett hjärtligt Värmdö
Vi är stolta att hylla Hernö Gin – världens mest prisbelönta gin
NYHET: Jazzklubbspremiär med Wermdö Storband på Siggesta Gård!
För den som söker en unik och naturnära upplevelse i Stockholms skärgård erbjuder Siggesta Gård konceptet "Siggesta Off Grid". Här ges gästerna möjligheten att övernatta i tält som reses på en vacker plats vid naturstranden, vilket gör det möjligt för fler besökare att njuta av skärgårdens skönhet och lugn.
"Gryta på bordet" är vårt nya festkoncept där maten sätter stämningen på partajet.
Nytt för 2024 är vårt samarbete med Victoria Levén från Bohoretreat som guidar företagsgrupper i avslappnande Soundhealing.
Olof Stenhammar tillsammans med familj har beslutat att sälja Siggesta Gård. Fastigheten innefattar jord- och skogsbruk samt hotell, konferens och restaurang.
Er behält den Überblick über die meisten Dinge auf der Farm und richtet dort ein, wo er am dringendsten gebraucht wird. Engagiert und vorsichtig!