Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Hotell

Vakna upp på Siggesta Gård

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra rum för övernattning. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och välkomna vårt hotell in i 2000-talet.

Vill du passa på att få lite frisk luft har vi flera vandringsleder och löparspår runt gården och för relax kan någon av våra badtunnor eller bastu bokas. Vi vill veta om ni vill basta eller bada senast när ni checkar in för att kunna förbereda för er relax.

Våra Rum

Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I några av husen finns större utrymmen för umgänge och sällskapsspel.

Enkelrum

siggesta232A1153

Dubbelrum

Dubbelrum i Siggesta By

Dubbelrum med balkong

siggesta232A0948

Villa

Drömmen om en egen Herrgård

Svit

Smedja_Siggesta_Gård_miljö_web0144_1000x1500

Familjerum

Familjerum

Weekend

Åk bort i helgen och ta med dina kära. Njut av lugnet på landet och att någon annan stökar med mat och aktiviteter för barnen. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

Boka dubbelrum eller familjerum fredag – söndag inklusive frukost till specialpris.