Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden

Siggesta Hotell

Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga i från eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?
Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang och mycket frisk luft och avkoppling.
Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vänner eller  kollegorna.
Här kan du se våra paket och erbjudanden för vår hotellgäster eller gå direkt till bokningen på knappen nedan.

Staycation höstlovet

Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi 30% rabatt. 

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, fotbollsgolf, äventyrsgolf, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana! Vi kommer ha roliga aktiviteter med inslag av skräck och monster ( snälla såklart ) torsdag – söndag är hotellet öppet. Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

Dubbelrum med frukost

Njut av en övernattning på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

Hyr en flygel

Boka en flygel exklusivt till ert sällskap för 15 000kr per natt.
Siggesta Hotell består av sex fristående byggnader varav två herrgårdsflyglar.  Flyglarna har 6 dubbelrum med egen dusch och toalett samt ett rum för gemensamt umgänge och tillgång till egen trädgård. De är populära att boka för ett fira födelsedagar, generationsträffar, kompisgäng och familjer. Flyglarna bokas oftast i god tid så vi tar endast emot bokningar via mail till dessa.  Till varje flygel hör förutom ett allrum eller kök för umgänge också en “egen” trädgård att vara i och spela kubb eller bara vara.

GOLF

Boka en golfresa med vänner eller familj.
För dig som vill passa på och ta en golfrunda när du besöker oss på Siggesta gård så har vi nu ett nytt samarbete med Norråva golfgård som ligger mindre än 10 minuter från gården.
Norråva Golfgård är en 18-håls pay & playbana, med tillhörande klubb om ca 500 medlemmar. Banan är en något kuperad 18-hålsbana med en spännande och omväxlande blandning av park-och skogskaraktär. Banan togs i bruk 1993 och har sedan dess utvecklats med försiktighet för att bevara den unika
och känsliga skärgårdsmiljön och faunan.
Till anläggningen hör också en Driving Range, putt-och närspelsområde.
Banan är under säsongen öppen alla dagar
Pris :
Familjerum + Golfpaket Familj 3150.-
Dubbelrum + GreenFee 2240.-
Vi hjälper er med tidsbokning och säljer biljetter på plats