Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden

Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga i från eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?

Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang och mycket frisk luft och avkoppling. Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vänner eller  kollegorna.

Här kan du se våra paket och erbjudanden för vår hotellgäster eller gå direkt till bokningen på knappen nedan.

Staycation - 30% på skolloven

Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester så bjuder vi 30% rabatt. 

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, hinderbana, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana! Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.
Uppge lovkod vid bokning
v 9 kod – sportlov

Dubbelrum med frukost

Njut av en övernattning på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

Hyr en flygel – två nätter betala för en

Flygel kostar 10.000 per hus men just nu kan du kan hyra en flygel med sammanlagt 12 bäddar för 10.000 två nätter.
Siggesta Hotell består av sex fristående byggnader varav två herrgårdsflyglar.  Flyglarna har 6 dubbelrum med egen dusch och toalett samt ett rum för gemensamt umgänge och tillgång till egen trädgård. De är populära att boka för ett fira födelsedagar, generationsträffar, kompisgäng och familjer. Flyglarna bokas oftast i god tid så vi tar endast emot bokningar via mail till dessa.  Till varje flygel hör förutom ett allrum eller kök för umgänge också en “egen” trädgård att vara i och spela kubb eller bara vara.

Bo

Weekend

Boka dubbelrum eller familjerum fredag–söndag inklusive frukost till specialpris.
Njut av en Weekend på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss. Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.