Konferensförfrågan

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden

Aktiv konferens

Forskning säger att minne och inlärningsförmåga förbättras när du rör på dig. Även koncentrations- och simultanförmågan förbättras, bland annat genom att hormonet noradrenalin utsöndras – vilket ökar vakenheten och uppmärksamheten när blodcirkulationen ökar både i kroppen och hjärnan. Fysisk träning hjälper oss att ta bättre beslut, genom att kopplingarna mellan hjärnans omdömescentra och känslocentra stärks. Det gör att hjärnan i större grad kan välja vilka av våra impulsiva tankar som vi bör – eller inte bör – omsätta till handling. Har du orkat läsa ända hit kanske du redan är bra på att röra dig? Vi tror starkt på detta och har därför satt ihop ett paket med konferens, yoga, löpträning och bootcamp för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er dag – och av gården. Kontakta oss för bokning.

Minisemester

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda och annat kul, passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana! Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda. Man kan också hyra en hel flygel tillsammans med vänner och barn, i en flygel finns 12 ordinarie bäddar och ni har huset för er själva med ett gemensamt utrymme där man kan umgås och spela spel.
Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester så bjuder vi på en natts logi vid bokning av tre nätter. Kommer ni till oss måndag-torsdag bjuder vi dessutom barnen på aktivitetsband.

Smedjan med vännerna

I Siggestas gamla smedja finns vårt mest exklusiva boende. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen men vi tycker verkligen att Smedjan är en fantastisk plats för möten och övernattning. Du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen. Vi har nu ytterligare fyra rum, ett konferensrum/umgängesrum, en svit och två dubbelrum. Sammanlagt finns plats för nio övernattande gäster i smedjan, perfekt för kompisgänget.

Weekend på vår fina gård

Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss. Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.
Boka dubbelrum eller familjerum fredag – söndag inklusive frukost till specialpris.