Passionerade kockar till Siggesta Gård sommaren
Vi söker kockar till vårt team för säsongen maj–augusti. På Siggesta Gård får du laga mat med hållbara råvaror från vår köksträdgård och lokala producenter. Du blir en del av en inspirerande arbetsplats med hotell, restauranger och unika matupplevelser.
Vi jobbar med hållbarhet
Siggesta Gårds målsättning är att under högsäsong bli självförsörjande på grönsaker och örter. I vår köksträdgård odlar och skördar vi råvaror som sedan serveras till våra gäster. I vårt kök arbetar vi med fokus på hållbarhet, närodlat och samarbetar med många lokala producenter.
Stor variation
Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen, brinner för mat och hållbarhet, tar ansvar och trivs i ett samarbetsinriktat team. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, möjlighet till personalboende och en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.
LÄS MER OM TJÄNSTEN
Nu söker vi kock eller kallskänka inför årets säsong maj – augusti. På yobber.se finns all information om tjänsten.