Beskrivning
Läckra langos! Upplev den rustika charmen av utomhusmatlagning med vår naturguide Lina, som har en passion för att laga mat över öppen eld.
Tillsammans med Lina får ni njuta av en unik förrättsaktivitet där ni tillagar langos ute i det fria. Välj om ni vill delta aktivt och lära er konsten att laga denna delikatess över elden, eller om ni föredrar att komma till ett dukat bord och njuta av den gyllene, nygräddade langosen i som avslutning på konferensdagen. Oavsett vad ni väljer, blir det en minnesvärd upplevelse som förenar mat, natur och gemenskap.
Ljuvliga Langos
Langos är en traditionell ungersk maträtt som har blivit populär i flera andra länder, särskilt som gatumat. Vilka minns Stockholms vattenfestival och köerna till langosståndet? Det är en friterad deg som vanligtvis formas till en rund, platt brödkaka. Den spröda och gyllene ytan är lätt och fluffig inuti, vilket gör den perfekt för att toppas med valfria ingredienser.
Vi tillagar dem utomhus, över öppen eld för en genuin känsla och naturupplevelse.
Alternativ 1: Lina lagar
Efter en avslutad mötesdag samlas ni kring Linas uppdukade förrätt och njuter av de läckra langosarna. Konferensmiddagen inleds på ett avslappnat och nytänkande sätt.
- Pris från 275 kr /person + startavgift min. 4 800 kr
Alternativ 2: Ni lagar tillsammans med Lina
Efter konferensdagens slut får ni möjlighet att laga mat tillsammans med Lina. Under hennes vägledning samlas ni runt elden och skapar smakrika langos från grunden. Ni knådar degen, friterar, och väljer era egna favorittoppingar. Detta interaktiva och roliga upplägg ger er en chans att inte bara njuta av en god måltid, utan också att samarbeta på ett nytänkande och avslappnat sätt. Vid Smedjan eller vår Outdoor Cookingplats tar Lina emot er och ni lagar förrätten tillsammans utomhus. Ni dekorerar med dukar, porslin, lyktor och elden sprakar och värmer.
- Pris från 275 kr / person + startavgift min. 6 500 kr
Lina by the bay
Allt detta i samarbete med Lina by the bay, vår passionerade kollega inom naturupplevelser.