Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Julmarknad

     Återkommer vintern 2023!

     Välkomna till vår mysiga julmarknad. Gården fylls med hantverk, lokala produkter och hållbara julklappar. Det lagas godsaker, värmd must och tänds brasor. En och annan korv kommer också att grillas. Kom ut på en härlig adventshelg och kom i julstämning på Siggesta Gård.

     L U N C H & M I D D A G

     Lördag 11:00 – 19:00
     Söndag 11:00 -17:00

      I Restaurang Ladugården serveras julbord enligt vårt populära sharingkoncept, stora fat direkt till borden. Goda rätter på vår julbordsmeny.

     Orangeriet serverar skinkmackor, köttbullemacka med rödbetssallad, mjuk pepparkaka, saffranskaka och mycket annat juligt.

     Önskar ni en lättare lunch eller middag kommer det också att finnas att beställa.

     December 2023
     Dessa dagar kommer sittningstiden under lunchen vara 1,5 h.

     Tips är att boka bord då det ofta är mycket gäster hos oss denna helg.

     V Å R A D J U R

     När ni har strosat klart på marknaden kan ni träffa våra mysiga djur.  På gården bor höns, getter, hästar och fina alpackor och du kan se dem i deras hagar året runt.

     Vill du mata våra mysiga alpackor? Du kommer dem riktigt nära och de äter från din hand. Förboka alpackamatning via vår hemsida.
     Ponnyridning och stallverksamheten på gården drivs av Stall Siggesta.

     Alpackamatning Siggesta Gård
     Dubbelrum i Siggesta By

     H O T E L L

     Passa på att bo över på vårt mysiga hotell. Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra rum för övernattning. Mjuka fällar, sköna sängar och ingen tv. Hos oss kan man koppla av och koppla ifrån. Landa, nära naturen.