Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Brunch på Siggesta

     Brunchpremiär 5-8 januari
     Serveras sedan lördagar & söndagar fram till 30 april
     kl. 11:00-17:00

     Äntligen dags för nypremiär av vår populära brunch. Vi kör i gång med en långhelg 5-8 januari.

     Brunchen serveras med det varma direkt från köket och det kalla på en härlig buffé. Allt lagat från grunden med klassiska brunchrätter blandat med nytänk. Odlat på gården, egen jakt och ett hållbart tänk är extra krydda på upplevelsen och smakerna.

     Hotellrum med vacker utsikt

     W E E K E N D & B R U N C H

     En mysig weekend på landet. Vi serverar vällagade, goda och hållbara rätter på vår omtyckta brunch. Sov gott i våra sköna sängar, ta dig tid att varva ner och koppla av i våra härliga omgivningar. Du kan välja om du vill ha brunch på lördagen eller söndagen, vad passar dig bäst?

     Under premiärhelgen erbjuder vi 30% rabatt på hotellpaket med brunch! Så passa på att bo över på vårt mysiga hotell och njut av livet på landet.

     I  P AK E T E T  I N G Å R
     •   Brunch
     •   Frukost
     •   Hotellrum

     P Å G Å R D E N

     Alla gårdens uteaktiviteter är öppna, så länge vädret tillåter. Upptäck vandringsleder med ryggsäck och fika – går att boka hos oss. Eller hälsa på alla gulliga djur, mata våra alpackor och njut av livet på landet.

     3952