Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Dags för fest?

     i Orangeriet

     Välkommen till vårt mysiga Orangeri! Här kan upp till 25-60 personer samlas för en oförglömlig upplevelse. Kockarna änder upp grillarna och tillagar en god middag med utvalda tillbehör. Vi är stolta över att servera råvaror från vår egna köksträdgård och lokala producenter, vilket ger en extra smakupplevelse för våra gäster.

     Själva Orangeriet är en fantastisk plats med medelhavskänsla, omgiven av grönska från träd, växter och stora glasfönster som släpper in massor av naturligt ljus. Det är en perfekt plats att samla företaget för en somrig fest innan semestern drar igång, eller för att starta hösten med stil.

     Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och unik upplevelse för varje gäst som besöker oss på Orangeriet. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som de sent kommer att glömma. Kom och upplev det själv, vi ser fram emot att välkomna er till vår fantastiska Orangeri!

     Orangeriet på Siggesta gård

     Medelhavskänsla på festen

     I vårt mysiga Orangeri finns det plats för upp till 25-60 personer och i vårt festpaket ingår följande:

     • 1 glas mousserande
     • Orangeriet mellan kl. 17.00-01.00
     • Grillmiddag med läckerheter från gården. Hållbart & närodlat!
     • Pop-up Bar till kl. 01.00

     Pris från 1 440 kr/person
     exkl. moms

     Övernattning & frukost

     Varför inte passa på att låta deltagarna bo över hos oss på gården? Mysiga hotellrum, sköna sängar och en härlig frukost buffé. Varför inte starta tidigare med en dagkonferens och sedan förlänga kvällen och boka på DJ, möjligheterna är många! Vi hjälper er att planera konferensen på allra bästa sätt!

     Siggesta_NR6A8399
     Tegel och vacker plåt Orangeriet

     SOMMAR PÅ SIGGESTA

     Vår och sommar på Siggesta, härliga årstider att komma ut på landet. Vi har flera härliga aktiviteter som passar perfekt, året om. Vill ni uppleva mer på gården så kan vi tipsa er om fler härliga aktiviteter!

     Konferens med Odling
     Låt kollegorna och företaget delta det hållbara arbetet med att odla i Siggetsa köksträdgård. Läs mer om Konferens med odling

     Silent yoga
     Som enda yogalärare i Sverige erbjuder “Namaste by Emilia” Silent yoga. Ett koncept fött ur Silent Disco där varje individ får ett par trådlösa hörlurar för att sedan uppleva hela yogapasset eller meditationen personligen guidade i sina hörlurar. Läs mer om Silent yoga

     Outdoor Cooking
     Utomhusmatlagning med extra allt, över öppen eld i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking

     Alpackamatning
     En favorit – året om! Våra mysiga alpackor har varm päls och trivs i vårt svenska klimat. Ta med kollegorna in i hagen och få närkontakt med Kjelle, Yanne, Pilpintu, Krille och de andra. Läs mer om alpackamatning

      Mountainbike
     På Siggesta finns banor för mountainbikecykling. Vill ni ha en aktiv konferensdag så ordnar vi cyklar, instruktörer som guidar och ni upplever vår gröna, sköna natur från cykelsadeln.

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena