Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Yoga på konferens

     Avslappnande och inspirerande

     En aktivitet med Yoga och/eller Sound Healing och/eller Mindfulness/Meditation/Andning under en konferens ger mer avslappnade, fokuserade och inspirerade deltagare. Med hjälp av Värmdö Yogacenter erbjuder vi Yoga på Konferens, speciellt och personligt utformat efter våra konferensgästers behov.

     Yoga är för alla människor; oavsett kön, religioner, ålder och bakgrund. Yogan kan alltid anpassas vid behov och kan till och med göras stående eller sittande på en stol.

     Alla lärare är välutbildade inom respektive yogaform/område och undervisar med glädje och inspiration. Undervisning på svenska eller engelska. Även andra språk kan vara möjligt.

     Yoga konferens Siggesta Gård

     Fotograf: Åsa Liffner

     Variationer på yoga

     YOGA
     Dynamisk eller Lugn. Olika yogaformer; Hatha, Kundalini, Mediyoga, Yin, Terapeutisk.

     SOUND HEALING
     Gongens vibrationer helar kropp & sinne, ger väldigt djup avslappning & ökad vitalitet. Även kristallskålar och andra instrument kan användas.

     MINDFULNESS/MEDITATION/ANDNING
     Tekniker från olika traditioner för avslappning, energi, koncentration etc.

     Pris på offert

     Upplev mer av Siggesta

     Siggesta Gård är mer än en konferensanläggning. Siggesta Gård är en upplevelse som ni tar med er hem till vardagen. Det är avkoppling, naturupplevelser och ombonad omtänksamhet. Hos oss får gästerna känna sig som hemma. Våra aktiviteter har fokus på hållbarhet gällande livsstil, miljö och organisationer.

     Yoga utomhus konferens
     Yoga konferens Siggesta Gård
     Yoga utomhus konferens

     Konferensrum

     Siggesta Gårds konferenslokaler är alla unikt inredda och med stark karaktär. Fårskinn, snygga inredningsdetaljer (som man helst vill ha hemma hos sig) och kanske till och med en vedspis i mötesrummet. Hos oss kan ni sätta på kaffepannan om kaffesuget är stort, blicka ut över fält, skog och ängar och njuta av den avkopplande lantliga miljön.

     Byhus 8 Siggesta Gård
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö
     Unik konferenslokal Siggesta Gård Värmdö

     Siggesta Hotell

     Vi kallar vårt hotell för ett Boutique Hotell med själ – vi älskar inredning. Alla 58 rummen är personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem till någon. Rummen har olika stil, form och färg,  gemensamt är att inget rum har TV. För till oss på Siggesta ska man kunna koppla av och koppla ifrån. Njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar. Vi har 58 rum och 140 bäddar.

     Hotell Siggesta Gård Värmdö
     Byhus 8 enkelrum Siggesta Gård hotell Värmdö

     BADTUNNA & BASTU

     Vad kan passa bättre en kall dag än varma bad och avkopplande bastu. Lite chark, dricka och tilltugg så blir det ett härligt avslut på konferensdagen. Läs mer om badtunna & bastu

     Bastu-siggesta-low (18)

     Outdoor Cooking

     Utomhusmatlagning med extra allt, laga middagen tillsammans över öppen eld, mitt i naturen. Här samlas gruppen, samarbetar och tar med sig en upplevelse att minnas hem till vardagen. Läs mer om Outdoor Cooking.

     outdoor 2

     Aktiv konferens

     Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens”. För att få till en bra balans i er mötesdag hos oss leder vi er i tre olika pass där ni får testa yoga, löpning och bootcamp. Läs mer om aktiv konferens.

     Träning_Aktiviteter_Siggesta_Gård_7783_2000x1333_tryck

     Hör av dig till oss på bokningen!

     Personal Carola Siggesta Gård

     Carola
     ”Jag gillar att packa ryggsäcken och ta en fika vid stranden.”

     Personal Gun Siggesta Gård

     Gun
     ”Med natur och djur in på knuten är Siggesta en fantastisk miljö att få vara i.”

     Personal Lena Siggesta Gård

     Lena
     ”Outdoor Cooking – att tillsammans laga mat över öppen eld ute är en otrolig upplevelse. ”

     08-562 80 109