Description
Påskbordet på Siggesta Gård är traditionellt, lokalt och vällagat. Utvalda delikatesser och rätter serveras på en buffé i Restaurang Ladugården.
Påskbuffé med hållbarhet i fokus
Vårt påskbord dukas upp med många vällagade rätter och tillbehör. På förrättsbordet serveras de kalla rätterna med goda sillar, lax och kallskuret. Det varma innehåller flera råvaror från gården och i samarbete med lokala producenter. Dessertbordet lämnar ingen missnöjd med godsaker, efterrätter och hembakade sötsaker. På Siggestas påskbuffé finns en hel del vegetariska rätter. Vi lagar mat med hållbarhet i fokus!
Smakprov på menyn
- Delikata sillar och laxar
- Klassisk Janssons frestelse
- Rökt lammlägg från Värmdö Lamm
- Gubbröra & skagenröra
- Gårdens pickels från Köksträdgården
- För de som föredrar vegetariskt har vi ett brett utbud, inklusive inlagd ostronskivling och vegetarisk "gubbröra"
- Örtbakad lammfilé
- Sallader och hembakat bröd
- Lokala ostar från Rindö ostmakeri, serverade med hemgjorda marmelader som tomat & citron från vår egen odling
- Avsluta din festmåltid med hemlagade desserter
Och mer därtill...
Hotellpaket med påskbord
Varför inte boka in en mysig helg i december med Siggestas julbord och övernattning i våra boutique-hotellrum? Kika på vårt hotellpaket med påskbord.
Utomhusaktiviteter
Kombinera gärna påskfirandet med våra utomhusaktiviteter som Äventyrsgolf, Skogshinderbanan och alpackamatningen. Allt är öppet om vädret tillåter.
NATUREVENT MED LINA
På påsklovet, 5 april, bjuder Lina in till en vandring för barn. Vi går på en liten vandring till skogshinderbanan och där samlas vi runt elden för lättare lunch och fika.
Loppis i Logen
Vi fortsätter med inomhusloppis i vår Loge och Entréhus. Vill du ställa ut, bokar du plats på vår hemsida. Eller kom som besökare och fynda allt mellan himmel och jord.
- 6 april
- 10:00 - 14:00