Nytt festkoncept: Gryta på bordet
"Gryta på bordet" är vårt nya festkoncept där maten sätter stämningen på partajet.
Gryta på bordet - en välsmakande festupplevelse
För att möta efterfrågan på personliga, unika och opretentiösa fester har vi tagit fram ett nytt festkoncept. I en värld där evenemang blir alltmer personliga och unika, tar "Gryta på bordet" plats som ett festkoncept som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan skapar en minnesvärd och delaktig upplevelse för alla gäster.
En fest för alla
Oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller helt enkelt en anledning att fira, är detta festkoncept utformat för att skapa en avslappnad och festlig atmosfär där gästerna njuter av vällagad mat och goda drycker. "Gryta på Bordet" erbjuder inte bara en fest för magen utan en helhetsupplevelse där det är högt i tak för festligheter.
Konceptet
Till middagen placeras en gryta direkt på bordet och gästerna förser sig själva med den goda maten. Siggesta Gårds kockar lagar grytor med olika råvaror beroende på vilken säsong festen hålls i. I så lång utsträckning som möjligt används lokala leverantörer och grönsaker från vår egna Köksträdgård. Hållbarheten är alltid i fokus på Siggesta.
Stort utbud av festlokaler
På Siggesta har vi även en bred variation av festlokaler. Beroende på sällskapets storlek kan vi erbjuda fest i "Glass & Gott", "Orangeriet" eller för de stora partajen "Logen".