Mat & dryck

Närproducerat och hemlagat

Oavsett om du söker en romantisk middag för två eller en festmåltid med vännerna, så kommer du att älska den klassiska och rustika matlagningen på Siggesta Gård i mysiga lokaler och vackra omgivningar. Vi använder oss av så mycket lokalproducerade och hållbara råvaror som möjligt från egna odlingar och producenter i närområdet. Bröd och bakverk bakas ofta på gården i vårt egna bageri.

Brunch på Siggesta Gård Värmdö
brunchbuffé

Brunch på helgen

vällagat & smakrikt - premiär 24 augusti

Vår omtyckta brunch serveras både lördagar & söndagar. Kom ut och få en skön stund i lantlig miljö samtidigt som ni njuter av en brunchbuffé fylld med bara goda saker!

Från
375 kr
/person
weekendbrunch
Julbord på Siggesta Gård Värmdö
ombonat & lantligt

Julbord

klassiskt julbord på siggestas vis

Julbordet på Siggesta Gård är välsmakande och serveras i en ombonad och lantlig atmosfär. Vi dukar upp julbord på klassiskt vis i Restaurang Ladugården där brasorna är tända och fårfällar värmer.

Från
595 kr
/person
julbord på siggesta

Restaurang Ladugården

Lunch
Middag
Brunch
Julbord
Närproducerat & lokalt

Loungen

Frukost
Fika
Bistro
Mysig samlingsplats för alla våra gäster. Här är brasan tänd till morgonens frukostbuffé, baren öppnar på fredag- och lördagskvällar och hembakt dukas upp för fikasugna gäster.

Hernöbaren

Drinkar
Lite bubbel innan middagen eller kanske en gindrink efter maten?

Orangeriet

Lunch
Fika
Glass
Öppet under julmarknaden, 7 - 8 december. I vårt grönskande Orangeri serverar vi lättare luncher, goda smörgåsar, sallader och hembakt fika.

Glass & Gott

Fika
Glass
Godis
Öppnar till påsk igen. Glass & Gott - en blandning av sött och salt. Barnens favorit på Siggesta, här är det lördag hela veckan.

Köksträdgården

Odling
Hållbarhet i dubbel bemärkelse. Siggesta Gård blir självförsörjande på grönsaker med vår Köksträdgård – både ekologisk och social hållbarhet.

Food Truck

Hemgjorda korvar
Local Homemade Delicious

Mika

Service Superstar

"Den mysiga atmosfären och den personliga kontakten med gästerna är det bästa med att jobba på Siggesta"