Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Restaurang
     Ladugården

     Lokalt såklart

      Restaurang Ladugården – Siggestas hjärta – håller öppet året runt. Vi har öppet för dagens lunch alla vardagar, brunch på helgerna samt kvällsöppet fredagar och lördagar. Vi firar årets högtider med säsongsinspirerade menyer. För bordsbokning kvällstid kontakta alltid oss före ert besök.

     Öppettider

     Utvalda datum som högtider, röda dagar och lov, kan tiderna justeras.

     Dagens Lunch

     Mat_Restaurang_Ladugården_Siggesta_Gård_IMG_3025

     Måndag – fredag kl. 10:30 – 15:00
     Sommarlunch 19-22 juni & 25 juni-13 augusti kl. 11.00-15.00
     Food Truck fredag-söndag 2 juni-13 augusti kl. 11-15 + 16- 20 i juli
     Närodlat och vällagat!

     Middag & Fest

     Kvinnor som äter middag

     Fredag – lördag kl. 17:00 – 22:30
     17 juni-12 augusti alla kvällar
     Köket stänger kl. 21:00

     Brunch

     Brunch helger Siggesta Gård

     Lördagar & söndagar kl. 11:00 – 15:00
     fram till 18 juni, sedan öppnar vi 19 augusti igen.
     Nationaldagsbrunch 6 juni
     Välkommen!

     Midsommar

     Midsommarhelgen är en av årets mest efterlängtade högtider och vad kan vara en bättre plats att spendera den på än Siggesta Gård? Under dessa dagar bjuder vi på en härlig mix av mat, dryck och sommarstämning. Under hela midsommarhelgen serverar vi en midsommarlunch på buffé. På midsommarafton serverar vi en vällagad meny som innehåller alla de klassiska rätterna, från sill och potatis till jordgubbar och grädde. För de som vill prova något annat finns också vår à la carte-meny att välja från.

     Njut av den grönskande trädgården och ta en paus i Orangeriet där vi serverar hembakt fika och lättare rätter. Här kan du koppla av och njuta av sommarens dofter och ljud. Vi är övertygade om att en midsommarhelg på Siggesta Gård kommer att ge dig minnen för livet. Så varför inte ta en paus från stadslivet och komma ut till landet för att njuta av sommarens högtid med god mat, dryck och härlig stämning? Vi ser fram emot att välkomna dig till gården!

     8189
     Foodtruck Siggesta Gård

     Soundtruck

     I sommar kommer det bli en festlig stämning hos oss! Vi slår upp portarna till vår Foodtruck där vi serverar urgoda hemgjorda korvar. Våra DJs kommer att spela härlig musik och vår uteservering är redo att erbjuda god mat och dryck. I vår utebar kommer det skakas fantastiska drinkar och vi ser fram emot att få dela varma sommarkvällar med våra underbara gäster.

     Öppettider
     Fredagar i juli, lö.- 16-21, Foodtrucken håller öppet till kl. 20.

     Köksträdgården

     Vi har anlagt en köksträdgård med syfte att vara självförsörjande på grönsaker och örter. Målet med projektet är att anlägga en köksträdgård omfattande växthus, friland och kompost på en total yta på ca 1500 kvm och vi har kommit en god bit på väg.  Våra gäster kommer kunna plocka med sig en påse närodlat hem och vi kommer också ha aktiviteter med inslag av både vildvuxet och odlat. Plocka nässlor och få med dig ett recept, skörda tomat och ett recept på gårdens tomatsoppa, lär dig hitta ätbart i den vilda naturen runt gården m.m. Framförallt så tar våra duktiga kockar tillvara på de härliga grönsakerna och vi serverar dem till våra gäster.

     Jobba på Siggesta Gård

     Har du allergier eller andra matpreferenser? Inga problem, hör bara av er till oss innan ni kommer.

     Du kan även boka en övernattning på vårt fina hotell så slipper du passa bussen hem och i stället vakna på gården och äta vår supergoda frukost. Se våra erbjudanden här.

     Vi ses på gården!

     Siggesta Deli

     ”Må bra-delikatesser" ♥

     Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården där det mesta som säljs är tillverkat av våra kockar och bagare. Charlotte som ansvarar för smaker och innehåll är noga med att välja de bästa råvorna då vi vill att du ska må bra av att äta det vi tillverkar helt enkelt. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design.

     Vi tillverkar ett femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter.

     Vill du bli återförsäljare till våra produkter?
     Kontakta charlotte.stenhammar@siggestagard.se