Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Restaurang
     Ladugården

     Lokalt såklart

      Restaurang Ladugården – Siggestas hjärta – håller öppet året runt. Vi har öppet för dagens lunch alla vardagar, brunch på helgerna samt kvällsöppet fredagar och lördagar. Vi firar årets högtider med säsongsinspirerade menyer. För bordsbokning kvällstid kontakta alltid oss före ert besök.

     Öppettider

     Utvalda datum som högtider, röda dagar och lov, kan tiderna justeras. Samt att vissa delar kan justera sina öppettider beroende på väder och bokningar.

     Dagens Lunch

     Mat_Restaurang_Ladugården_Siggesta_Gård_IMG_3025

     Måndag – fredag kl. 10:30 – 15:00
     Närodlat och vällagat!

     Middag & Fest

     Kvinnor som äter middag

     Kvälls à la carte
     Fredagar & lördagar kl. 17.00-23.00
     Köket stänger kl. 21:00

     1-22 december serverar vi vårt julbord fredags- & lördagskvällar

     Brunch

     Brunch helger Siggesta Gård

     Lördagar & söndagar kl. 11:00 – 15:00,
     Välkommen!

     1-23 december serverar vi vårt julbord lördagar & söndagar. Brunchen är tillbaka 5 januari.

     Julbord

     Siggestas julbord på klassiskt vis serveras under december i Restaurang Ladugården. Lantligt, rustikt och vällagat.

     aktiviteter-skogshinderbanan-16
     Jobba på Siggesta Gård

     Köksträdgården

     Vi har anlagt en köksträdgård med syfte att vara självförsörjande på grönsaker och örter. Målet med projektet är att anlägga en köksträdgård omfattande växthus, friland och kompost på en total yta på ca 1500 kvm och vi har kommit en god bit på väg.  Våra gäster kommer kunna plocka med sig en påse närodlat hem och vi kommer också ha aktiviteter med inslag av både vildvuxet och odlat. Plocka nässlor och få med dig ett recept, skörda tomat och ett recept på gårdens tomatsoppa, lär dig hitta ätbart i den vilda naturen runt gården m.m. Framförallt så tar våra duktiga kockar tillvara på de härliga grönsakerna och vi serverar dem till våra gäster.

     Har du allergier eller andra matpreferenser? Inga problem, hör bara av er till oss innan ni kommer.

     Du kan även boka en övernattning på vårt fina hotell så slipper du passa bussen hem och i stället vakna på gården och äta vår supergoda frukost. Se våra erbjudanden här.

     Vi ses på gården!

     Siggesta Deli

     ”Må bra-delikatesser" ♥

     Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården där det mesta som säljs är tillverkat av våra kockar och bagare. Charlotte som ansvarar för smaker och innehåll är noga med att välja de bästa råvorna då vi vill att du ska må bra av att äta det vi tillverkar helt enkelt. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design.

     Vi tillverkar ett femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter.

     Vill du bli återförsäljare till våra produkter?
     Kontakta charlotte.stenhammar@siggestagard.se