Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Aktiv konferens

     Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens”. För att få till en bra balans i er mötesdag hos oss leder vi er i tre olika pass där ni får testa yoga, löpning och bootcamp.

     Forskning säger att minne och inlärningsförmåga förbättras när du rör på dig. Även koncentrations- och simultanförmågan förbättras, bland annat genom att hormonet noradrenalin utsöndras – vilket ökar vakenheten och uppmärksamheten när blodcirkulationen ökar både i kroppen och hjärnan. Fysisk träning hjälper oss att ta bättre beslut, genom att kopplingarna mellan hjärnans omdömescentra och känslocentra stärks. Det gör att hjärnan i större grad kan välja vilka av våra impulsiva tankar som vi bör – eller inte bör – omsätta till handling. Har du orkat läsa ända hit kanske du redan är bra på att röra dig? Vi tror starkt på detta och har därför satt ihop ett paket med konferens, yoga, löpträning och bootcamp för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er dag – och av gården.

     Boka det här paketet om ni vill kombinera konferens med frisk luft och höjd puls. Då tror vi att ni får ut mer av er dag – och det bästa av gården.