Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

   [captchac]

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Möten & konferens

     För unika möten med höga krav

     Välkommen till Siggesta Gård, en modern konferensgård i lantlig miljö på Värmdö.  Endast 42 minuter med buss från Slussen! Här erbjuder vi exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen på genomtänkt och minnesvärt vis. Alla våra konferenslokaler är personligt inredda med fårfällar, unik inredning och kaffebryggare. Känn dig som hemma, slappna av och sätt på kaffepannan när du önskar.

     Genom fönstren har ni rogivande utsikt över skog, fält och hagar. Vi har olika möteshus med hotellrum, så ni kan vara hos oss helt avskilt och ostört.

     Vi erbjuder ett antal unika tjänster som hjälper dig som bokare, chef eller koordinator att få ut mesta möjliga av ditt möte hos oss. Vi utgår från erkända vetenskaper kring lärande, utveckling och kommunikation.  Övningarna är oftast kopplade till djur, natur eller aktivitet.

     Film från Siggesta Gård 

     Konferenserbjudande

     Vi bjuder på lokalen!

     Är du i tagen att boka in en konferens under jan, feb eller mars? Missa då inte vårt fördelaktiga konferenserbjudande!

     Bokar du din konferens med övernattning under sep-okt – med ankomst under januari-mars 2024 – bjuder vi på huvudlokalen dag 1. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med datum och offert: boka@siggestagard.se

     BOKNINGEN GÄLLER

     • Bokningen sker fram till sista oktober
     • Konferensen genomförs jan-mar
     • Konferens med övernattning
     • För bokningar upp till 30 personer
     • Nya bokningar
     • Kan ej kombineras med andra erbjudanden

     Konferenspaket

     Dagkonferens & helpension

     Hur ser er planerade konferens ut? Vill ni byta miljö över dagen, komma ifrån det vanliga kontoret och uppleva något nytt och inspirerande? En dagkonferens på Siggesta garanterar nya intryck! Eller kanske stanna över natten, koppla av och umgås under en trevlig middag i vår mysiga Restaurang Ladugården. Välj om ni vill fortsätta kvällen med fest, DJ och kanske ett besök i vår Hernöbar. Sov sedan gott i sköna sängar i våra unikt inredda rum. Starta dagen efter med en härlig frukostbuffé i Loungen.

     Aktiva kickoffer

     Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. I vår lugna, vackra miljö föds kreativitet och här är det lätt att fokusera. Naturupplevelser är i fokus när det kommer till företagsevent och kickoffer på Siggetsa. Vi tar till vara det vi har omkring oss, aktiviteterna ska vara värdefulla för teamet en längre tid efter konferensdagen. Våra gäster får med sig Siggestakänslan hem till vardagen efter avslutat arrangemang.

     Företagsevent

     Vi älskar events och att ge våra kunder upplevelser utöver det vanliga. Vi har också ytorna, erfarenheten och passionen för att skapa det perfekta upplägget oavsett dina önskemål. Vi tror att det är lugnet och känslan av att befinna sig långt bort från storstadsstressen som lockar våra kunder. Men också att vi har lokaler för alla typer av möten och events. Herrgården, Orangeriet, Loungen och vår gamla trälada Logen är alla inredda med egen karaktär och känsla. Vår största lokal rymmer 535 personer.

     Nyhet

     Foodtruck - Siggesta On The Road

     Vad sägs om att äta er lunch på ett unikt och naturskönt ställe? Med vår Foodtruck kan vi skapa en oväntad lunchupplevelsen för era konferensdeltagare. Vill ni njuta av lunchen i det gröna skogsbrynet eller kanske i närheten av vår charmiga alpackahage? Kanske passa på att kombinera lunch med Äventyrsgolf? Vi är flexibla och kan anpassa oss efter era önskemål för att skapa en avslappnad och trevlig miljö där ni kan umgås och njuta av god mat.

     Våra kockar lagar hemgjorda korvar av högsta kvalitet, med lokala och färska ingredienser som ger en unik smakupplevelse.

     Så varför inte ta lunchen till nästa nivå med vår Foodtruck? En spännande lunchpaus kan hjälpa till att öka produktiviteten och kreativiteten under konferensen. Kontakta oss idag för att boka en lunchupplevelse ni sent kommer att glömma!

     Vi rekommenderar

     Julbordskonferens

     Julbord och konferens i mysig lantlig miljö.

     Julfest i Logen

     Mysig, lantlig och unik julfest i Logen. Siggestas klassiska julbord med lokala smaker och noga utvalda råvaror. Plats för upp till 250 personer.

     Måndagsmöte

     Måndagskonferens i unik miljö. Vi bjuder på konferenslokal & aktiviteter.

     Möte i eget Byhus

     Unik och avskild konferens i eget Byhus med mötesrum och hotellrum under samma tak.

     Konferenslokaler

     Stora Munken

     munken232A1700[1]

     Lilla Munken

     lilla-munken-konferens-siggesta-gard (3)

     Smedjan

     konferenslow

     Logen

     logen-siggesta-gard (4)

     Orangeriet

     Orangeriet

     Salongen

     salongen-siggesta-gard (5)

     Loftet

     Loftet konferens Siggesta Gård

     Stenhammar

     Stenhammar konferens Siggesta Gård

     Glass & Gott

     Glass och Gott Siggesta Gård

     Byhus 2

     Konferensrum byhus 2

     Byhus 6

     siggesta232A1175

     Byhus 8

     Konferens Siggesta Gård

     Ryttmästarns

     Ryttmästarn konferens Siggesta Gård

     Ostindiska rummet

     ostindiska-siggesta-gard (4)

     Globetrotter

     globetrotter-siggesta-gard (2)

     Aktiviteter

     Hållbara aktiviteter för din konferens

     Våra aktiviteter har fokus på hållbarhet – både i utförande och för organisationen som genomför aktiviteten. Naturen står ofta i fokus hos oss.  Vi ser till att ni får uppleva Siggesta Gårds kärnvärden. Djuren på gården, skogen omkring oss, eld för matlagning och vattnet med naturstranden.

     Vi rekommenderar

     Utekonferens vid havet

     Annorlunda, unik och naturnära konferens vid havet. Byt ut mötesrummet mot skog och strand.

     Boule & rosé

     Avsluta konferensdagen på ett trevligt sätt med klingande klot och klirrande glas. Boule och Rosé på Siggesta Gård.

     Yoga på konferens

     Yoga på konferens. Avslappnande och inspirerande konferensaktivitet med fokus deltagarnas välmående.

     UTVALD AV SVENSKA MÖTEN

     Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

     Att Siggesta Gård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Vi äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

     Svenska Möten