Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Konferens

För exklusiva möten med höga krav

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund.

Vi erbjuder ett antal unika tjänster som hjälper dig som bokare, chef eller koordinator att få ut mesta möjliga av ditt möte hos oss. Vi utgår från erkända vetenskaper kring lärande, utveckling och kommunikation övningarna är oftast kopplade till djur, natur eller aktivitet.

Nytt för i år är att vi kan erbjuda Extended DISC analys och workshops

 Siggesta Gård 

Konferenslokaler

Stora Munken

munken232A1700[1]

Lilla Munken

munken232A1599[1]

Smedjan

konferenslow

Logen

1129

Orangeriet

Orangeriet

Salongen

9666low

Byhus 2

Konferensrum byhus 2

Byhus 6

siggesta232A1175

Globetrotter

cropped-Herrgården_Siggesta_Gård_web9908_1000x666.jpg

Ryska rummet

1 croppad 9951low1

Ostindiska rummet

siggesta232A0908

Konferenspaket

Kreativitet & fokus

Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. I vår lugna, vackra miljö föds kreativitet och här är det lätt att fokusera.

Konferens dag

I dagkonferenspaketet ingår för- och eftermiddagsfika, lunch och
en av gården unika konferenslokaler.

Konferens enkel

Väljer ni Konferens Enkel ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch,
tvårättersmiddag och frukost.

Konferens standard

I vårt standardpaket ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch,
trerättersmiddag och frukost.

Konferens lyx

Vårt mest exklusiva konferenspaket innebär att ni har ett helt eget hus där ni kan jobba ostört. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika serveras i anslutning till konferenslokalen och lunchen intas i vår fina restaurang. I vårt lyxpaket ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunch, trerättersmiddag och frukost.
Ni konfererar i eget hus i någon av våra unika konferenslokaler.

Företagsevent

Vi älskar events och att ge våra kunder upplevelser utöver det vanliga. Vi har också ytorna, erfarenheten och passionen för att skapa det perfekta upplägget oavsett dina önskemål. Vi tror att det är lugnet och känslan av att befinna sig långt bort från storstadsstressen som lockar våra kunder. Men också att vi har lokaler för alla typer av möten och events. Herrgården, Orangeriet, Loungen och vår gamla trälada Logen är alla inredda med egen karaktär och känsla. Vi har ofta TV-inspelningar eller fotograferingar här då miljön och de olika lokalerna är unika i sitt slag och gör att vi sällan behöver budgetera för dekor.
Vår största lokal rymmer 535 personer.

Tillkommande priser:

Kostnader för vald lokal tillkommer och planeras i samråd med er. Ni väljer lokal efter era tekniska behov, konferensens agenda, antal deltagare och vilken miljö ni önskar.

Aktiviteter

Aktiv konferens

Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens”. För att få till en bra balans i er mötesdag hos oss leder vi er i tre olika pass där ni får testa yoga, löpning och bootcamp.

Forskning säger att minne och inlärningsförmåga förbättras när du rör på dig. Även koncentrations- och simultanförmågan förbättras, bland annat genom att hormonet noradrenalin utsöndras – vilket ökar vakenheten och uppmärksamheten när blodcirkulationen ökar både i kroppen och hjärnan. Fysisk träning hjälper oss att ta bättre beslut, genom att kopplingarna mellan hjärnans omdömescentra och känslocentra stärks. Det gör att hjärnan i större grad kan välja vilka av våra impulsiva tankar som vi bör – eller inte bör – omsätta till handling. Har du orkat läsa ända hit kanske du redan är bra på att röra dig? Vi tror starkt på detta och har därför satt ihop ett paket med konferens, yoga, löpträning och bootcamp för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er dag – och av gården.

Boka det här paketet om ni vill kombinera konferens med frisk luft och höjd puls. Då tror vi att ni får ut mer av er dag – och det bästa av gården.