Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Konferens mellan Arlanda och city i skärgårdmiljö

     Söker du det ultimata stället för konferens i en unik skärgårdsmiljö mitt emellan Arlanda och Stockholm ? Välkomna till Siggesta Gård. Hit tar mig sig enkelt med bil via Vaxholm , från innerstan eller med buss från slussen hela vägen till gårdsplanen. Siggesta Gård är vackert beläget i lantligt skärgårdsmiljö med mycket naturupplevelse och unik närmiljö.
     Vi håller hållbarhet som en självklarhet och odlar i egen trädgård och jagar på egna marker.

     Att lägga en konferens på Siggesta Gård för tillresande gäster är en möjlighet för dig som vill att gästerna skall få en unik skärgårdsupplevelse med en smidig resväg från Arlanda flygplats genom Vaxholm och via Rindö beräknas resan ta ca 1,5 timme.

     Hållbara möten

     Hållbar miljö 

     Hållbar konferens med närproducerat och ett miljötänk som genomsyrar hela gården. Alla materialval är hållbara, vi tar tillvara på  allt vackert runt omkring oss och odlar eget . Vi samarbetar med andra  lokala producenter och har egen vattenförsörjning och reningsverk.

     Hållbar livsstil

     Boka en utomhusaktivitet med träning eller matlagning i naturen. Vi gör utomhusaktiviteter för upp till 500 personer.

     Hotellrum med dubbelsäng och en trästol

     Unika konferenslokaler

     Kickoff i en Loge, möte i en smedja eller hela herrgården för er själva?