Fyll i information så kontaktar vi dig


EnkelrumDubbelrum


JaNejBoka bord

Fyll i information så kontaktar vi dig

Boka visning av festlokaler

Fyll i information så kontaktar vi dig

'

Registrering

OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

Hållbar miljö, hållbara möten och hållbar livsstil

Konferenslokaler

Unika lokaler för alla möten och events

Vår största byggnad är Logen som gjorts om från säd- och maskinförvaring till fest- och konferenslokal. En spännande och annorlunda lokal med 14 meter i takhöjd. I den här lokalen kan ni låta fantasin flöda.

Herrgården är fullt tekniskt utrustad och har två större konferensrum och två mindre styrelserum med intilliggande lounge, matsal och kök. Här konfererar ofta ledningsgrupper i behov av avskildhet och exklusivitet.

Nedanför Herrgården ligger Smedjan, här kan du boka sviten med plats för upp till 10 deltagare, med full exklusivitet och service. Inget är lämnat åt slumpen och med stort fokus på inredning är Smedjan en upplevelse snarare än en lokal.

Munken är en upprustad gammal lagerlokal som stått på gården sedan 1800 talet och som vi nu gjort om till unik möteslokal utöver allt du som konferensdeltagare kan förvänta dig. Huset kan hyras exklusivt för bara din grupp och rymmer då 100 deltagare i två fina rum.

Vårt senaste tillskott förutom Munken är Siggesta Byhus 2 och 6, med plats för möte för upp till 20 personer, och övernattning för 24 personer.

Vår sommarlokal Orangeriet,med väggar och tak av glas, passar utmärkt för konferenser och möten upp till 40 personer. Bjud in dina deltagare till en annorlunda möteslokal bland oliv- och citronträd.

munken232A1700[1]

STORA & LILLA MUNKEN

Den gamla Munken eller Munkkällaren som den också kallas har källarvalv från 1500-talet som man kan se genom Munkens golv. Rummen har bevarats i en gedigen karaktär med hemtrevliga detaljer. Förutom att lokalen är optimal för unika möten så rekommenderar vi också att man lägger till en aktivitet som vinprovning med mingel i dessa fina lokaler.

STORA MUNKEN
Biosittning: 80
Öar: 60
Middagsittning: 60
Mingel: 100

LILLA MUNKEN
Biosittning: 30
Öar: 36
Middagsittning: 36
Mingel: 40
Styrelsesittning: 16

Smedjan_Konferens_Boende_Siggesta_Gård_web0131_b_1000x666

SMEDJAN

Smedjan är en unik konferenslokal för den lilla gruppen med utsikt över det vackra träsket med djurlivet utanför fönstret. För de som vill ha avskildhet och lugn rekommenderar vi att man hyr hela huset med 9 bäddar och eget konferensrum – konferenspaket Lyx.

Styrelsebord: 8-10

1129

LOGEN

Logen är inredd med egen karaktär och känsla och rymmer upp till 700 personer, en läktare som tar 535 och plats för 300 matgäster. Lokalen har egen bar, intilliggande loft och entréhus som kan agera grupprum men framförallt finns här även en stor scen med tillhörande teknik och backstageområden. Rymden och flexibiliteten i den här lokalen gör att den passar utmärkt för heldagsaktiviteter, event, kvällsarrangemang, stora företag men också för TV-inspelningar och fotograferingar.

Biosittning; 525 + 100
Skolsittning: 200
Öar: 140

Middagssittning: 350
Mingel: 600

Siggesta Byhus 2

BYHUS 2 & 6

För er som sover över i Byhus 2 eller 6 finns möjlighet att boka husens egna konferensrum i direkt anslutning till ert boende. Vi rekommenderar då Konferenspaket Lyx.

Styrelsesittning: 20

9666low

SALONGEN

En magnifik lokal i vår Herrgård som rymmer mellanstora grupper som vill ha en exklusiv känsla och miljö att arbete ostört i.

Biosittning: 40
Skolsittning: 30
Styrelsesittning: 24
U-bord: 18
Öar: 24
Middagsittning: 55

Detalj Globetrotter

GLOBETROTTER

En av de mest stilrena lokalerna i vår vackra Herrgård med utsikt över gården.

Biosittning: 30
Skolsittning: 20
Styrelsesittning: 12
U-bord: 16

Ryska rummet

RYSKA RUMMET

Ett intimt och ombonat rum i Herrgården för den mindre gruppen som vill ha en lugn och stillsam miljö.

Styrelsesittning: 8

0026low

OSTINDISKA RUMMET

Ett rum inspirerat av resor till Ostindien på 1700-talet. Rummet är intimt och inrett som ett hem.

Styrelsesittning: 8

Orangeriet

ORANGERIET

Orangeriet vår medelhavsinpirerade lokal med stora glaspartier, fikon och olivträd i vackra rostiga plåtkrukor. Lokalen passar bäst för den som vill ha en avslappnad mötesform eller workshop. Ljuset flödar in i lokalen från både fönster och tak och ger ett skönt ljus och energi till mötesdeltagarna.

Biosittning: 80
Skolsittning: 36

Öar: 36
Middagssittning: 65
Mingel: 160